Turneringen er nu opdateret og klar

april 14, 2020

Kære holdledere og spillere

2020 Program opdateret master til hold

Så har vi fået genplaceret de godt 300 kampe fra de første 5 runder, dog mgl. vi at genplacere 4 kampe i 7A2, 2 i Ligaen, 2 i Kval 2, 1 i Div 1B og 1 i 7A1 – disse kampe vil stå med dato 31. dec i turneringsmodulet, og vil løbende blive genplaceret. Derudover fremgår de på første side i pdf-filen herover.

Vi håber og krydser alt, hvad vi kan, for at vi kan begynde mandag den 11. maj, og vi beder jer tjekke kampprogrammet grundigt igennem, da der er sket mange ændringer. Selve programmet er som altid også lagt ind i turneringsmodulet (se under “UDENDØRS”), hvor I kan se jeres egne kampe i en bedre oversigt. I vil senere kunne se på hjemmesiden, hvordan selve modulet bruges.

Som nogle nok har set, så ligger første runde af pokalturneringen i Herresenior også i den første uge – hér afvikles den indledende runde (se bagerst i det trykte program). Runderne er adskilt i selve pdf-filen og pokalturneringen er markeret med gul/orange, så I bedre kan finde disse kampe. Selve pokalturneringen vil også snarest kunne ses på hjemmesiden.

Da der skal afvikles mange kampe på fem uger mindre end normalt for de fleste hold, vil vi desværre også være nød til at suspendere flytning af kampe – dels pga. begrænset banetid, og dels fordi der stort set ikke er plads til at flytte kampe til andre uger og dels fordi mange hold allerede nu skal spille to kampe i samme uge, et sted mellem tre-fem gange i løbet af sæsonen.

De kampe som er genplaceret fra de første fem runder, er lagt, så alle har minimum én dag imellem to kampe i samme uge – Altså: ingen spiller to dage i træk. Husk derfor straks at tjekke jeres program, så vi hurtigst muligt kan rette evt. fejl, som kan være opstået i denne kæmpe proces vi har været igennem. Dette er også ensbetydende med, at der kan være kampe som ikke lige helt passer med jeres ønsker, men som det fremgår på tilmeldings siden, så vil “evt. ønsker og spilletider vil blive opfyldt svarende til minimum halvdelen af kampene, da det ikke er muligt at opfylde til alle kampe.”

Husk at tage forbi FA Sport, Vigerslev Allé 124 i Valby mellem 10:00-17:00 på hverdage, lørdag 10:00-12:30, og hent jeres trykte program med info, holdkort, samt en lille gimmick, som skrevet tidligere, som I kan bruge flittigt i løbet af sæsonen 🙂