Stor fest da pokalfinalerne blev afgjort

oktober 6, 2021

Pokalfinaler 2021


Københavnerteamet (Ligaen)


Greve Boys (Kval 3)

Herresenior
Københavnerteamet (Ligaen) – Greve Boys (Kval 3)
5-1 Ordinær: 1-1 (1-0) Forl.: 4-0 

64 Tilskuere (ny rekord)

Sidste år skrev vi det var et brag af en finale, og vi troede ikke det kunne overgås – Men det blev det!
To hold som begge er offensivt indstillede, ikke pakker sig og har masser af hurtige spillere, jo det blev en fantastisk finale. Efter 9 min, kom Københavnerteamet foran, da Greve Boys’ forsvar lod Fadil stå umarkeret på midten, og med et drøn bankede han bolden forbi Rasmus Lindbjerg i målet. Begge hold kom frem til store chancer, og især Greve Boys skal være taknemmelige for deres keeper, som tog mange oplagte chancer og kort før pausen fik Greve Boys muligheden for at udligne på et frispark, men måtte gå til pause, bagud 0-1. 

2. halvleg fortsatte med chancer til begge hold, og kort inde i halvlegen stødte to spillere sammen, hvilket resulterede i at Københavnerteamet måtte skifte ud. Københavnerteamet udnyttede som kampen skred frem, at Greve Boys jagtede det udlignende mål, og en kæmpe chance blot et par meter fra målstregen blev sparket langt over mål og så sker det jp som oftest, at en afgørelse bliver til en udligning i stedet for. Med blot et halvt minut tilbage af kampen, fik Greve Boys udlignet, og sikret sig forlænget spilletid – jo, hvorfor ikke vente med at score, til der ikke er mere tid tilbage.
Den forlængede spilletid var kun lige begyndt, da Greve Boys blev reduceret med en spiller, som modtog en advarsel og dermed var de i undertal i fem minutter. Dét blev hurtigt udnyttet, da Københavnerteamet scorede to gange på halvandet minut, og efter de to hold byttede halvdel, blev det til yderligere to mål, det sidste sat ind direkte på frispark af Fadil (hans tredie mål) – et flot punktum for en stor finale som begge hold havde stor ære af.
Dermed kunne Københavnerteamet kalde sig for vindere af The Double – det er femte gang det sker, de fire første gange var: Cosa Nostra (2011) og EY (2014,2016 og 2017).


Terminalen (Oldboys Ligaen)


Posten IF Kbh. (Oldboys Ligaen)

Oldboys/SuperOldBoys
Terminalen (Oldboys Ligaen) – Posten IF Kbh (Oldboys Ligaen)
6-3 (3-1)  

14 Tilskuere

Årets finale i Oldboys/SuperOldBoys stod mellem to debutanter, som i deres respektive semifinaler havde slået hhv. Sunclass Airlines og Novo Nordisk ud, som ellers begge har været flittigt repræsenteret i finalerne gennem de sidste år. De to hold mødtes både sidste år og i år i turneringen samt i den indledende runde i pokalen i år.
Der var ikke spillet mange minutter, før Terminalen fik fremskaffet sig deres første store chance og Posten IF Kbh. kunne takke deres keeper for at nullet stadig var aktivt på måltavlen. Dog gik der ikke længe, inden Terminalen fik sendt bolden ind i kassen, og Posten IF Kbh nåede dårligt at aflevere næste brev, før bolden igen lå nede i målet. Heldigvis fik de styr på spilelt, og kunne knapt halvvejs reducere til 1-2. Herefter bølgede spillet frem og tilbage og i halvlegens døende sekunder lykkedes det Terminalen at komme foran 3-1.
Anden halvleg blev en stillingskrig, hvor Posten forsøgte flere gange, mens Terminalen lurede på de hurtige omstillinger. Efter ti minuter kom Terminalen foran med 4-1 og så så Posten IF Kbh. lidt slukørede ud – der var ikke megen tro på det tilbage, selvom der var 14 minutter tilbage og Vejle i en pokalkamp nogle dage forinden havde vist, at man sagtens kan lave tre mål på kort tid. Og så skete der små mirakler alligevel: med otte minutter tilbage blev det 2-4 og to minutter senere blev det 3-4 og Posten IF Kbh. lugtede blod, samtidig med at de var blevet en spiller i overtal. Fire minutter og blot en scoring fra forlænget spilletid… Desværre gav presset også huller den anden vej, og på to hurtige kontraangreb, fik Terminalen afgjort kampen, og kunne i deres blot anden sæson, hjemføre pokalen.