Sidste nyt…

juni 7, 2020

Efter Regeringens udmelding om, at forsamlings forbuddet nu øges fra 10 til 50 personer, ser det ud til at vi så småt kan komme igang med årets turnering.

Først – Tak for jeres besvarelser, som vi må sige var meget tæt ift. hvad vi havde troet:

Samlet blev det til 57 der ønskede ½-turnering og 45 for en hel turnering.Det betyder, at vi er i fuld gang med at revidere turneringen, som vi så håber på kan begynde fra den 3. august, som også skrevet i spørgeskemaet (i tilfælde af det blev en ½-turnering). Turneringen vil blive offentliggjort på hjemmesiden, og erstatter den nuværende.

I vil alle modtage info omkring selve turneringens afvikling osv (mest for dem som ikke har været med før), og vi skal også gøre opmærksom på, at der ikke vil blive mulighed for at flytte kampe (kun hvis de kolliderer samme dag som pokalkampe).

For de hold som er tilmeldt pokalturneringen, er vi i fuld gang med at planlægge turneringen, som vil begynde i uge 26, som tidligere skrevet.

Når vi begynder med at spille fodbold igen, så vil det til enhver tid altid være med baggrund i de gældende retningslinier fra myndighederne.

Dvs.:
Personer der har symptomer på COVID-19, skal blive hjemme. Ligeledes hvis man bor sammen med en der har COVID-19 eller har været i kontakt med en som er testet positiv for COVID-19.
Alle kommer omklædt hjemmefra.
Der kan ikke klædes om på anlæggene – hverken før eller efter kamp.
Sørg for at sprite af inden kampen – hér menes med håndsprit 🙂
Undgå at give hånd, kram, high fives eller anden form for kropskontakt, ej heller ved scoringer.
Yderligere gode råd:
Sørg for at hver spiller har sin egen drikkedunk, og del ikke med andre.
Overtræksveste – det oplagte er, at hver spiller har sin egen overtræksvest, og husk at få vasket dem efter brug.

Og ellers selvfølgelig god opførsel, med brug af jeres sunde fornuft når vi begynder igen.

VIGTIGT!
Husk også at afhente det trykte program (mest af hensyn til regler, info osv.) samt holdkort, og gaven til jer alle, som kan/skal bruges til hver kamp 🙂

I løbet af næste uge (uge 24) vil vi lægge tilbud fra FA Sport med bl.a. overtræksveste, håndsprit, drikkedunke og bolde, på hjemmesiden.