Referater

2020

Torsdag 1. oktober 17.30
Kløvermarken, Sundby BK
Sundby BK – FSKBH 1-3

Kampen blev lagt ud, med FSKBH som den styrende part. FSKBH havde overtaget fra start, men alligevel var det svært at få puttet bolden i mål. Første halvleg så ud til at skulle uden mål, men da uret havde passerede 27 minutter, lykkedes det Jonas at få sparket bolden indover stregen. Det var så også det sidste der skete i første halvleg. Anden halvleg var stadig med FSKBH ved styrepinden, selvom Sundby fulgte godt med. Men efter 38 min., fik Jacob bolden i mål, og dermed gav det lige lidt mere ro på situationen. Og da Marten efter 49 minutter scorede til 3-0, var der ingen tvivl om hvem der ville trække det længste strå. Det lykkedes dog Sundby at få scoret i næstsidste minut, men det var kun for at pynte på resultatet.

2019

Onsdag 22. maj 18.00
Kløvermarken, Sundby BK
Sundby BK – FSKBH 1-7

En kamp der var set frem til med spænding, efter sidste års meget jævnbyrdige og målrige opgør. Og ja, det blev også målrigt i år, men til gengæld var der klasseforskel på banen i denne kamp. Der var godt nok blevet skiftet ud på Sundby holdet, og det var så ikke noget der højnede standarden. FSKBH lagde ud i et tempo som bragte Sundby ude af balance fra start, og efter 5 min. bragte Danny Vilhelmsen (Thomas Cook) FSKBH foran. Og fra da af, var det kun et spørgsmål om, hvor stor sejren ville blive. Stillingen ved pausen var 5-0, og så blev der taget lidt mere roligt på det i anden halvleg, og Sundby fik dermed også scoret. Der blev brændt en hel del store chancer, men det var nok mere fordi det var svært at koncentrere sig, og fordi der lige skulle broderes lidt for meget. Men da der blev fløjtet af, stod der 7-1 til FSKBH på måltavlen. Danny Vilhelmsen scorede 4 mål, Dan Hansen (Thomas Cook), Jonas Volder (Thomas Cook) og Martin Pedersen (RKS) scorede hvert et

2018

Onsdag 29. august 18.00
Kløvermarken, Sundby BK
Sundby BK – FSKBH 6-6

For første gang nogensinde skulle SOB holdet spille mod Sundby Boldklub, Og det var med spænding man gik ind til kampen, mod et rimeligt stærkt og sammenspillet hold. Og det var en kamp der bølgede frem og tilbage fra start til slut. Masser af chancer og mange mål, er jo noget af det der er indhold i en god fodboldkamp, så her var der virkelig en god fodboldkamp. Der blev spillet offensivt, så det var en fornøjelse, men til gengæld blev defensiven så også svigtet indimellem på det groveste. Manglende opdækning og tilbageløb skaber hurtigt målchancer, og der blev også brændt en hel del, på trods af mange mål. FSKBH kom foran 2-0 og blev indhentet, men førte 3-2 ved pausen. Det skiftede så frem og tilbage i anden halvleg, og det lykkedes Sundby at få udlignet 15 sek. før tid. Martin Pedersen (RKS), Kurt Aller (Laybourn Sport) og Zulli Jonuzi (COOP) scorede alle to mål hver.

2016

Onsdag 5. oktober 18.00
Tårnby BK
AB Tårnby – FSKBH 1-12

Cifrene antyder at der var klasseforskel, og det var der bestemt også. AB Tårnby havde op til kampen
modtaget hele 7 afbud, og derfor var det et noget reservepræget hold der stillede op mod FSKBH.
FSKBH havde fuldt hold og dermed 3 udskiftere, og det skulle naturligvis gøre en forskel. Specielt når
flere af spillerne hos AB Tårnby var noget ældre end spillerne på FSKBH holdet. Men alligevel
kæmpede AB Tårnby godt imod, og FSKBH havde svært ved at ramme målet i begyndelsen af
kampen. Først efter 10 min. lykkede det Martin Pedersen (RKS) at få bolden over stregen, og det var
så startskuddet til begyndelsen på en målfest. Så gik det nemlig stærkt, og Kurt Aller (Laybourn
Sport) med to mål og Danny Vilhelmsen (Thomas Cook) med fire mål, sørgede for en pauseføring på
7-0 til FSKBH. Og det var bestemt ikke et mål for lidt, set på antallet af afslutninger. Faktisk havde AB
Tårnby ikke haft et eneste skud på mål i første halvleg.
Anden halvleg kunne man så frygte at AB Tårnby ville knække helt sammen, men det skete så ikke.
Derimod begyndte deres spil at hænge mere sammen, og det kom nu også til afslutninger på mål, og
specielt indenfor mål rammen. Derimod var det så igen Martin Pedersen der scorede til 8-0, og kunne
have givet AB Tårnby “dødskysset”. Men kort efter scorede AB Tårnby så til stor glæde et mål, som
gav dem troen på at de kunne være med på lige fod i anden halvleg. Men ak, Danny og Martin
scorede midt i halvlegen til 10-1 inden Thomas Breum (Viasat) scorede to mål til sidst, og dermed
slutresultatet 12-1. Naturligvis var det afgørende at der var mange afbud og ingen udskiftere hos AB
Tårnby, men spillet fungerede dog godt hos FSKBH, og man kom også til mange afslutninger, selvom
ikke alle bolde ramte målet. Men en meget fair spillet kamp i pragtfuld solskin.

2015

Mandag 24. august 18.00
Valby IP
FSKBH – DAI 1-0

Kampen begyndte for DAI på værst tænkelige måde, idet de kun var 9 spillere da dommeren fløjtede op. Der gik dog ikke lang tid før endnu en spiller dukkede op, men så kom der heller ikke flere. Så i sagens natur var det FSKBH der styrede spillet, og DAI der lagde taktikken an på at stå solidt i forsvaret og så leve på kontra angreb. Og det gik meget godt, hvis man så på det med DAI briller. FSKBH rullede frem ad banen med angreb efter angreb, men jo tættere man kom på DAI målet, jo værre gik det med at få noget sat op til afslutninger på mål. Det løb simpelthen ud i sandet, når den sidste aflevering skulle falde eller der skulle afsluttes. DAI stod også godt i bagkæden, og gjorde det bestemt ikke let for angriberne, ved at bakke hinanden op, når der var optræk til frirum til FSKBH.
Og så blev det faktisk værre i anden halvleg, hvor DAI kom til flere farlige kontraløb, men enten afsluttede deres eneste angriber, eller også stod Torben Jensen( Laybourn Sport) og redde kastanjerne ud af ilden. Og bedst som det så ud til en nulløsning, så fik Brian Pedersen (HI) reddet æren og sejren til FSKBH. Men det havde været nervepirrende at være vidne til en kamp, hvor DAI fightede mest, og FSKBH havde mest spil, men for dårlige afslutninger.

2014

Onsdag 3. september 18.00
Valby IP
DAI – FSKBH 2-4

Endelig blev det efterår, og så kom der endelig gang i herrefodbolden for de udvalgte hold. DAI var som tidligere skrevet kommet på bedre tanker, så efter et forår uden kampe, var vi nu tilbage på banen igen. Og det blev en kamp hvor det var svært for holdene at sætte sig på kampen. Det blev en lidt rodet og tilfældig begyndelse, men dog med et overtag til FSKBH. Men det kom ikke til de helt store chancer, men mere til et overtag som gjorde at FSKBH var mest i boldbesiddelse, og mest spil på modstandernes banehalvdel. Men så ved et hjørnespark var det Lasse Thomsen Sportsturf der fik headet den ind til 1-0. Og kort tid efter blev det så 2-0 på et flot drømmehug fra kanten af Martin Pedersen RKS. I anden halvleg var det så debutant Jimmy Augustsen Sportsturf der tog sagen i egen hånd og scorede til 3-0. Så var den kamp afgjort troede man, men det vækkede dog bare DAI. Og indenfor 10 min. blev der proppet to DAI mål ind, og med stillingen 3-2 begyndte FSKBH at vakle rundt. Bolden dansede rundt i feltet, og skulle det nu lykkes DAI at ødelægge det hele? Men i sidste minut slap så endnu en debutant Rene Nissen RKS igennem og lukkede kampen med sin scoring til 4-2. Det var dog også fortjent, men DAI var dog meget tæt på at få uafgjort med hjem fra kampen.

2013

Mandag 26. august 18.00
Valby IP
FSKBH – DAI 2-0

Ja det var så forårets sidste kamp, og den blev spillet på dette sene tidspunkt af foråret, da DAI havde problemer med at stille hold i foråret. Og problemer fik de skam også i denne her kam, for det var FSKBH der lagde bedst ud, og styrede slagets gang fra første fløjt. Angreb på angreb blev sat i gang mod DAI målet, men det gode flotte opspil løb desværre ud i sandet, når man nåede op til den del af banen hvor der skulle afsluttes. Og blev der afsluttet godt nok, ja så stod der en DAI målmand i vejen. Og han stod i vejen en del gange. Men 10 min. før pausefløjtet lykkedes det Lars Brøgger (SAS) at finde Dennis Albrechtsen (Laybourn Sport) med en bold der blev løftet med elegance over DAI forsvaret, hvorefter Dennis tog bolden ned med ”kattepoten” og med et følt spark fik drejet den uden om målmanden og i mål. Et rigtig flot mål. Og dermed lidt af en befrielse, da man efterhånden var i tvivl om der overhovedet kunne scores på DAI.

Anden halvleg kom DAI mere med i kampen, og selvom chance fordelingen var stor i FSKBH favør, så ved man godt at der kun skal et enkelt godt skud til, og så kan kampen være helt lige på tavlen. Og et par store løse chancer blev det pludselig også til for DAI, men heldigvis blev de brændt, og alle kunne ånde lettet op, hvis man holdt med FSKBH. Og åndedrættet blev betydeligt bedre, da Bjarne Pedersen (Brandvæsenet) kort før slutfløjt, fik omsat endnu en FSKBH chance, til et mål der lukkede kampen. Fuldt fortjent sejr til FSKBH, hvor det kun var sejrens størrelse der burde have været tvivl om. DAI kæmpede for at forsvare sig og så satse på kontraerne, hvorimod FSKBH var spilstyrende i det meste af kampen.

Onsdag 4. september 18.00
Valby IP
DAI – FSKBH 1-4

Selv dem med korttidshukommelse kan nok huske forårets kamp (fra ugen før) der gav en overbevisende sejr på 2-0 over DAI, hvor cifrene ikke gav det rette billede af forskellen på de to hold. Så det var et noget forandret DAI hold der løb på banen til denne uges kamp, hvor FSKBH bortset fra to ændringer, var samme trup som ugen før. Til gengæld var kampen så noget mere lige, der blev gået noget mere til den, samt banen der blev spillet på var af noget mere ringe kvalitet end kampen ugen før. Det gav en del chancer i begge ender af banen, hvor vi nok med FSKBH briller ville mene, at de største chancer ikke var dem DAI fik. Men 0-0 ved pausen, lagde op til en åben anden halvleg.
Og det blev i modsætning til første halvleg, mere på DAI’s vilkår spillet blev lagt an fra starten af anden halvleg. En del fejlafleveringer og misforståelser, gav DAI mod på at forsøge noget mere, og de kom også til flere afslutninger. Det lå lidt i luften, at den der scorede det første mål ville vinde kampen. Og det var så efter endnu en misforståelse, DAI der fik et mål efter en kæmpe misforståelse i forsvaret hos FSKBH. Men det skulle så vise sig, at det fik vækket FSKBH, og nu var det så DAI der blev presset. Og da de så også fik et gult kort, så var vejen åben for at få bragt balance i regnskabet. Lars Brygger (SAS) fik efter lidt klumpspil bolden i mål, og kort tid efter var det så et bragende langskud fra Søren Sørensen (Laybourn Sport) der fik bragt FSKBH i front. Og derfra var der ikke mere i DAI. Michael Dyrborg (HI og Claus Skytte (FIN) lukkede og slukkede, og dermed var det blevet til sejre i begge kampe mod DAI. Men det var ikke ufortjent, for det er som om at FSKBH står med et rimeligt stærkt hold for tiden. Så DAI skal nok til at forstærke sig, hvis der skal være mulighed for at komme til fadet igen.

2012

Mandag 4. juni 18.00
Valby IP
DAI – FSKBH 1-2

En kamp der startede meget hektisk med DAI pres, og desværre også en skadet spiller indenfor de første fem minutter af kampen, hvor DAI så samtidig benyttede forvirringen til at bringe sig foran med 1-0. Derfra fortsatte det så med DAI dominans, og det så meget skidt ud, med bange anelser om hvornår de ville få scoret deres næste mål. Men det skete så ikke, hvorimod det var FSKBH der langsom men sikkert fik mere og mere greb om spillet, og rykket holdet længere frem på banen. Dermed lykkedes det at få stoppet DAI midt på banen, og samtidig få sat dem lidt under pres, og det gav også bedre betingelser for at få etableret lidt sammenspil. Så slutningen på første halvleg så bestemt godt ud, selvom DAI stadig førte.

Anden halvleg var det FSKBH der kom bedst ud til, og det var også fuldt fortjent at man lidt over midtvejs i halvlegen kun udligne til 1-1 på et mål af en af debutanterne Peter Gamborg fra HI. En tilfældig kontra blev efter et par afleveringer serveret til Peter, som resolut fik sendt den ind i målet. Dermed var kampen åben til det sidste, og begge hold pressede på for at få sat det afgørende mål ind, og det blev så endnu et mål til FSKBH. Ikke det flotteste mål, men et arbejdsmål, hvor der blev lagt højt pres på DAI forsvaret som tabte bolden, og efter en afslutning, en redning af målmanden og en uheldig forsvarsspiller fra DAI, blev det så et mål af DAI i eget net. Men kampen var bestemt ikke færdig, for indtil allersidste sekund pressede DAI på for at få udlignet, men det lykkedes heldigvis ikke.

Sejren kunne være gået til begge sider, og uafgjort havde bestemt ikke været en uretfærdig løsning, men sejren lunede og var et udtryk for, at der var vilje for at det skulle blive mere end blot uafgjort.

Onsdag 5. september 18.00
Valby IP, Stadionbanen
FSKBH – DAI 2-3

En kamp hvor der på trods af afbud på begge sider, stadig var spillere nok til at stille hold. Og da det var Stadionbanen der skulle spilles på i Valby, så det også fornuftigt ud med en helt plan bane med græs over det hele. Men det var DAI der lidt ufortjent kom bedst fra start på dette billardtæppe. Efter et par gode opspil og forsøg, blev det et DAI indlæg der blev sendt ind i mål. Men det var bare startskuddet til lidt mere pres på DAI målet. Og efter nogle nærgående forsøg lykkede det også for en af de 4 debutanter, Lars Brøgger (SAS) at få den sparket ind. Desværre blev et af DAI målmandens lange udspark i medvind, lidt heldigt taget med fri af en enlig angriber mod et par forsvarsspillere, og så var det bagud 1-2 ved pausen.
Anden halvleg tegnede lyst, idet første halvleg havde været med FSKBH overtag i spil og chancer, og da det efter et par minutter blev 2-2 ved endnu et mål af Lars Brøgger (stadig målfarlig), ja så kunne det vel ikke gå galt. Samtidig fik DAI et gult kort og stor frustration på DAI bænken, så nu var der vel næsten intet der kunne gå galt. Men ak. Efter store chancer og spilovertag, blev DAI tværtimod mere tændte og lagde presset højere op på banen, og det gav pludselig nogle farlige chancer til dem, som de dog heldigvis brændte. Så selvom det lå til uafgjort, kunne det vippe til begge sider. Og det gjorde det så også et par minutter før tid, men desværre til DAI siden. Med ryggen mod målet blev bolden lidt heldigt sendt i mål, og dermed kunne DAI juble højest. Men ingen tvivl om at FSKBH burde have scoret flere mål på det tidspunkt af kampen hvor dominansen var størst, og så havde der aldrig været tvivl om sejren.

Dermed blev DAI samlet vinder på ”reglen om udebane mål”!

2011

Mandag 16. maj 18.00
Kløvermarken
FSKBH – DAI 1-2

Den første kamp under det ”nye” navn, og dermed taget hul på en ny historie, og samtidig på Kløvermarken som ikke har været brugt i mange år til disse kampe. Selvom navnet har eksisteret også i 2010, så har der ikke været en officiel kamp hvor navnet har stået på plakaten. Men det tegnede dog fra starten til noget af et kaos. Ikke pga. af navnet, men fordi der var en del afbud til FSKBH i sidste øjeblik, og fordi DAI stod forgæves og ventede på deres målmand som aldrig dukkede op. Og sidst men ikke mindst manglede den ene linjedommer også da kampen skulle fløjtes i gang – det blev dog løst ved, at næste skud i FUD’s dommerstab bliver Kim Christiansen. Men alt blev løst og alle var klar til start da Steen Olsen fløjtede op til den først kamp for FSKBH.

FKBU, undskyld FSKBH lagde godt ud og kom da også foran med 1-0, da DAI måtte stille en markspiller ind på mål, hvilket havde givet flere store misforståelser og dermed chancer til FSKBH. Men det blev så en sovepude til FSKBH, eller rettere vækkede det DAI der virkelig begyndte at rulle frem med angreb på angreb. Og desværre begyndte DAI målmanden også at få fat om tingene, takket være de målmandshandsker han lånte af (altid gæstfrie) Johnny Andreasen fra Irma Sport. En talefejl (Palle – Jeg har!) var årsag til udligningen 1-1, som var stillingen ved pausen, og det var også det sidste man så til FSKBH hvad målchancer angik. Udover et enkelt forsøg i anden halvleg var det ikke meget fremadrettet der lykkedes, hvorimod DAI virkelig fik greb om tingene. Og mod slutningen af kampen måtte man konstatere at DAI med målet til 2-1, lukkede den sidste chance for point til FSKBH. Men alligevel var der godt humør over hele linjen, men der skal nok noget nyt og yngre blod til på enkelte pladser. For det var tydeligt at DAI var mere løbestærke set over hele kampen, og sejren var fortjent. Selvom banen bestemt så lige så dårlig ud som nogle af afleveringerne i kampen.

Mandag 19. september 17.30
Kløvermarken
DAI – FSKBH 4-4

Så var vi tilbage igen på Kløvermarken og en græsbane, dog af bedre kvalitet end dem vi spillede på i foråret. Der var græs over hele banen og den var mere plan end vi var vant til på Kløvermarken. Så de rette rammer var til stede til en god kamp, og det blev også en kamp hvor spillet og chancerne bølgede frem og tilbage. DAI bragte sig foran 1-0 men det blev heldigvis udlignet til 1-1. Så bragte DAI sig foran 2-1, men igen blev der scoret i den anden ende til 2-2. Så var det FSKBH der bragte sig foran 3-2, men DAI ville ikke finde sig i det og fik udlignet til 3-3. Og minsandten om ikke de også bragte sig foran 4-3 og troede at de skulle løbe med sejren. Men der havde de regnet galt, idet Bjarne fra Brandvæsenet godt nok var bagerste mand i opstillingen, men rykkede med frem og scorede sit andet mål og dermed 4-4. Jan Vadmann fra Brandvæsenet og Martin Bygmann der begge gjorde comeback efter flere års fravær kom også på måltavlen. Så en ganske underholdende kamp med en kraftig vind på langs af banen, gjorde sit til at kampen sluttede uafgjort, hvilket vel nok må siges at være i orden.

2010

Mandag 17. maj 18.00
Valby IP
DAI – FKBU 4-0

Cifrene lyver nok lidt, for det tyder på mere klasse forskel end der var tale om. Første halvleg var en meget lige affære, hvor et par store chancer til hver side blev misbrugt. Kampen var et opgør med meget spil midt på banen, og hvor det blev til nogle få åbne chancer i første halvleg, men anden halvleg var et mere begivenhedsrigt drama. Et flot hug fra kort afstand uden chance for manden i målet gav DAI kampens første mål, og så kom der gang i den. Nu var der chancer i begge ender af banen, og i stedet for en FKBU scoring blev der på kontraen væltet en målmand omkuld og en scoring mere til DAI. Johnny Andreasen i målet ramlede sammen med en med- og en modspiller, og det resulterede (skulle det vise sige senere) i en hjernerystelse. (Det var der nogle stykker der ikke troede var muligt). Så kom der et par billige chancer mere, og på et par af dem scorede DAI og det gjorde FKBU så ikke. Dermed var nederlaget på 0-4, og det var nok lidt i overkanten. Efterfølgende var der spisning, dog ikke for Johnny som blev undersøgt og scannet for en sikkerheds skyld. Men der var intet at se på billederne blev der fortalt. (Det var der flere der godt kunne have fortalt, at der intet var på billederne).

Men alt i alt var det fornuftigt at se på, og til efteråret skulle der være mulighed for et par ændringer på et par pladser, og dermed en tand mere skarphed.

Mandag 30. august 18.00
Valby IP, Stadionbanen
FKBU – DAI 4-2

Det var så en kamp der tegnede på tørvejr, men kort før kampstart på Stadionbanen i Valby begyndte regnen at falde. Og det var meget lokalt, idet alle stod i den silende regn og kiggede på den blå himmel med solskin der lå li i udkanten af det regnbælte, der strakte sig indover Valby. Men til forskel fra sidste uges Oldboys kamp, så var det en helt anden og meget bedre bane at spille fodbold på. Det gik dog knap så hurtigt, og afleveringerne lå heller ikke altid lige hvor de skulle, men så blev der til gengæld så fightet lidt mere. Men stik mod chancerne, var det DAI der (på en tvivlsom offside?) bragte sig foran med 1-0. Men det var dog ikke værre end at FKBU stadig kom frem til chancerne, på trods af en del forgæves offsides løb. Men så faldt målet endelig til 1-1, og så skulle det vist være på plads. Men inden første halvleg sluttede, scorede DAI i de sidste sekunder til 2-1. Anden halvleg var derimod i tørvejr, og da kunne man godt se at FKBU havde tørvejrsdæk på, og anden halvleg tilhørte helt FKBU. Udligning til 2-2 og derefter et straffe som blev omsat i endnu et mål, inden kampen blev lukket af kort før tid til en sejr på 4-2. Men et næsten helt nyt FKBU hold, idet der var hele 7 debutanter med og en der var med for første gang i denne aldersklasse. Så det var over halvdelen af holdet der var nyt. Til gengæld var blevet klar (i hovedet igen?) og spillede sin kamp nr. 25 i målet. Der var også blomster til hans holdkammerat Dennis Albertsen fra Irma Sport som også havde nået 25 kampe. Stort tillykke. Men i det samlede regnskab gav forårets nederlag på 0-4 en samlet sejr til DAI.

2009

Mandag 11. maj 18.00
Valby IP
FKBU – DAI 0-2

En kamp hvor der virkelig blev gået til den lige fra start, da en kraftig vind på langs af banen gav FKBU et godt rygstød. Da solen så samtidig generede DAI målmanden lidt, var det selvfølgelig kun et spørgsmål om tid inden det ville lykkes at få scoret. Men det lykkedes ikke at få hul på bylden. Selv ikke da deres målmand måtte udgå med en skade. Det blev ligeved og nogen gange tæt på, men ikke til nogen mål. Spillet kørte godt og hurtigt, og DAI havde rigeligt at gøre med at prøve på at holde FKBU væk fra deres mål, og fik ikke så meget spil sat i gang

Men så kom vende punktet. Anden halvleg var i starten lidt som første halvleg, men så kom DAI efterhånden mere og mere i gang. De kom også tættere på målet, altså FKBU målet, og en løs chance blev sparket ind uden Johnny Andreasen i målet kunne se den før den røg i mål. Så var det lige pludselig DAI der begyndte at styre begivenhederne og kom til chancer, imens FKBU levede lidt på overlevelse og contra spil. Målet til 0-2 på straffespark gjorde det ikke lettere, selvom der blev kæmpet en desperat kamp for at komme tilbage og få sat mere pres på DAI. Men vinden gjorde det svært at få sat ordentligt pres på, så DAI må stå med armene oppe indtil holdene mødes igen d. 24. august.

Mandag 24. august 18.00
Jens Jessensvej, Kunstgræs
DAI – FKBU 4-2

For første gang i de 88 år FKBU har eksisteret skulle man prøve at spille Unionskamp på kunstgræs. DAI havde taget konsekvensen af at de sidste par års Unionskampe er blevet spillet på det der i Valby hedder ”DAI feltet” og ikke på Stadionbanen eller Opvisningsbanen som disse kampe altid har været spillet på, og flyttet kampen til Jens Jessens vej på Frederiksberg.

Det gjorde derimod bare det, at de ”gamle” ben på de to hold ikke skulle løbe den risiko at træde forkert i et hul eller andet uforudset, idet banen var helt plan og bolden rullede i de baner der blev afleveret. Så alt var lagt op til en kamp hvor FKBU skulle ud for at prøve at indhente det ”forspring” i det samlede regnskab DAI havde, idet forårets kamp var endt med en sejr til DAI på 2-0. Men først og fremmest skulle selve kampen vindes, og det kunne blive svært nok, når man så alle de mange chancer der blev brændt i første halvleg, når man var oppe i den ende hvor DAI målet stod. Det var så også en kold spand vand at få smidt i hovedet, da DAI pludselig ud af ingenting scorede til 1-0. Så var det som om DAI fik tanket selvtillid og begyndte at blive mere og mere nærgående. Og inden slutningen af første halvleg fik de så også scoret til 2-0. Det blev så en anden halvleg med konstant angrebs fodbold fra begge hold, og FKBU fik scoret til 1-2. Tættere kom man dog aldrig og da der blev fløjtet af var nederlaget på 2-4 et resultat der lige så godt kunne været gået den anden vej. Men så skal man altså score på de kæmpe chancer man får. Det formåede Frank Caspersen fra FIN og Bjarne Pedersen fra Brandvæsenet, men der var alt for mange ”pyromaner” i afgørende situationer.

2008

Mandag 9. juni 18.00
Valby IP
DAI – FKBU 3-1

Igen en kamp med en del afbud og det var også gældende for DAI, så det blev en kamp med en meget smal trup. FKBU kom bedst fra start og allerede efter 5 min. havde Poul Albrechtsen fået listet bolden over stregen til en 1-0 føring til de blå. En lovende start som godt kunne have udmøntet sig i flere mål, men som desværre som tiden gik, overlod chancerne til DAI. Primært fordi der blev smidt alt for mange bolde væk eller ”bare” spillede den i fødderne på en modstander. Derfor kunne DAI inden pausen bringe sig foran med 2-1 og stå lidt og sole sig i det. Det skulle der så laves om på i anden halvleg, men det blev så DAI der igen fandt vejen til netmaskerne på noget der lignede et offside mål. Nu skulle der så ske noget og spillet blev også presset frem på modstanderens banehalvdel. Chancerne opstod også men den sidste fod blev sat lidt skævt eller manglede kraft. Så da der blev fløjtet af stod DAI spillerne med det største smil i sommervarmen. Det må kunne gøres bedre til efterårets match så DAI bliver presset mere og afleveringerne ligger bedre.

Mandag 15. september 18.00
Valby IP
FKBU – DAI 4-3

Årets sidste Unionskamp var endnu en kamp imod DAI, og hvis ikke det blev til point i den kamp ville året slutte med lutter nederlag i disse interne opgør og DAI ville stå med alle trumfer og rent bord. Og det startede bestemt ikke godt, idet DAI som altid lægger ud med fuld fart og stort pres. Bedre blev det så heller ikke af at DAI fik tilkendt et straffe som de omsatte i et mål. Hård fight fra FKBU har alle dage været kendetegnende og når man ikke giver op, ja så opstår der chancer. Sådan en blev omsat til et mål og så kunne det blive lidt mere spændende igen. Og dog. Bare 20 sek. før tid opstod der en chance til DAI som resolut omsatte den til et mål. Det var ikke lige det der var brug for at komme bagud med 1-2 så kort før pausen. Men anden halvleg viste FKBU tænder og satte DAI under stort pres og så kom målene. Dennis Albertsen med 2 mål, Claus Reimer og John Panum alle fra Irma Sport bragte FKBU foran med 4-2 og så stod kampen i det interne opgør helt lige, idet forårets kamp resulterede i en sejr på 3-1 til DAI. Men som de flinke værter man er i FKBU, fik DAI lov til at score et mål mere, så alle kunne komme til fællesspisningen til tiden.

2007

Tirsdag 28. august 18.00
Valby IP
DAI – FKBU 4-0

Da KFIU desværre måtte melde fra til begge deres kampe mod hhv. DAI og FKBU, skulle trofæet i SOB afgøres i denne kamp. Fra start var der lagt op til en tæt kamp, og det blev da også en kamp hvor midtbanespillerne måtte kæmpe hårdt hele tiden. Begge hold havde chancer til at bringe sig foran, men ind ville bolden ikke. En meget fair spillet kamp, blev i anden halvlegs 13. minut skæmmet af at FKBUs Carsten Holstein modtog en advarsel fra dommeren, og dermed var FKBU reduceret til 10 mand i 10 minutter. Disse 10 minutter blev vendepunktet i kampen. Blot to minutter efter, scorede DAI tæt op ad den ene stolpe, og små 5 minutter senere blev det 2-0 til DAI, og bolden var dårlig nok sat i spil, før den for tredje gang lå i netmaskerne bag FKBUs keeper. I slutningen af kampen blev det 4-0 til DAI, dog var det ikke det helt rigtige billede af kampen, men DAI kendte deres besøgstid, og FKBU fik aldrig rigtigt rytme i angrebene, og dermed kunne DAI trække sig sejrrigt ud af kampen.

2006

Mandag 12. juni 18.00
Valby IP
KFIU – FKBU 0-1

Det var en kamp, hvor FKBU kom bedst fra start og scorede efter ti min kampens enlig mål. Så vendte kampen – det var som om, at der var modvind foran FKBUernes mål – FKBU var under stort pres resten af kampen og levede kun på kontrachancer. KFIUerne var spilstyrende og chance skabende, men formåede ikke at sætte den sidste fod på. Så takket være flot fight, kunne FKBU hive en 1-0 sejr hjem.

2005

Mandag 30. maj 18.00
Valby IP
DAI – FKBU 7-1

SuperOldBoys spillede mandag d.30.maj årets første Unionskamp i FKBU regi, og det gik knap så godt. Efter en første halvleg, hvor der blev gået flittigt til den fra begge sider, førte DAI med 4-0 ved pausen. Kampen var dog mere lige end tallene antyder, idet DAI var uhyggelige i deres afslutninger.
Anden halvleg fortsatte hvor den første slap, og slutresultatet 7-1 til DAI fortæller ikke, at FKBU havde flere store målchancer der blev misbrugt. Flot var det også, at man aldrig gav op, men kæmpede til det sidste.

Mandag 13. juni 18.00
Valby IP
FKBU – KFIU 0-1

Unionskampen i mandags, den 13. juni, blev en meget lige kamp, hvor der til tider blev vist flot spil, garneret med flot fight. Efter en lidt famlende start på kampen hvor KFIU via deres rutinerede spillere lagde bedst ud, kom FKBU langsomt men sikkert ind i kampen. En svipser i forsvaret gav KFIU et mål, men det satte samtidig FKBU et gear op. Chancerne kom man også frem til, men at få den ind over stregen kneb det til gengæld med. Kampen blev vundet med 1-0 af KFIU, men via flere åbne tilbud kunne det godt være gået anderledes.