Referater

2018

Torsdag 10. september 18.30
Espelunden
FSKBH – Valby BK 1-9

En kamp med 7 debutanter, da der skulle prøves nogle nye spillere, og en del af de tidligere brugte var blevet en aldersklasse ældre. Men det viste sig hurtigt at Valby Boldklub var en klasse over vores hold. Der var simpelthen hurtighed på både bold og tanke til forskel. Det var tydeligt at Valby Boldklub havde spillet fodbold på et højere niveau end vores hold, og det blev til tider udstillet ganske tydeligt. FSKBH prøvede efter bedste evne at følge med i kampen, men for mange boldtab i opspillet blev hurtigt og effektivt straffet. Der var ikke råd til at begå fejl mod en klassemodstander i sådan en kamp. Så selv om FSKBH holdet prøvede at følge med, var det kun når man holdt lidt på bolden, og spillede rundt i egne rækker at der blev bygget noget fornuftigt op. Bagud 0-4 i første halvleg, lykkedes det debutant Jesper Pedersen (Kung Pow) at score, så resultatet af første halvleg var 1-4. Men i anden halvleg var det samme mønster, og det var kun i perioder der var held til at sætte lidt præg på kampen. Men overordnet set, så er der noget at bygge videre på, med lidt supplement af mere rutinerede spillere der ikke var med til denne kamp.

2017

Torsdag 28. september 18.00
Espelunden
FSKBH – Valby BK 4-4

Så blev det Oldboys tur til at komme i kamp, og det blev dermed også afslutningen på årets kampe for udvalgte hold. En kamp der blev spillet i Espelunden, og den første kamp, hvor Oldboys skulle spille 7-mands. Kampen lagde ud i et hurtigt og opskruet tempo, hvor angreb på angreb vekslede frem og tilbage. Og det blev Valby Boldklub der så kom først på tavlen. Men det holdt ikke længe, så havde Martin Pedersen (RKS) udlignet til 1-1. Og kort tid efter var det så Danny Vilhelmsen (Thomas Cook) der fik bragt FSKBH foran med 2-1. Men igen kom der balance i regnskabet kort tid efter, da det blev 2-2. Men Danny Vilhelmsen ville det anderledes, og igen var FSKBH så foran. Og igen ville Valby Boldklub være med, og fik igen bragt balance med en udligning til 3-3. Og på trods af mange store afbrændere til FSKBH, så var det Valby Boldklub der kunne bringe sig foran med 4-3, hvilket var stillingen ved pausen. En første halvleg hvor FSKBH leverede angreb på angreb, og hvor Valby Boldklub havde en målmand der kom i vejen for utroligt meget. Og der blev også skudt ved siden af målet på nogle af de helt store chancer. Til gengæld manglede der indimellem opdækning i forsvaret, og det udnyttede Valby Boldklub selvfølgelig. Men så i anden halvleg, der faldt tempoet betydeligt, og der blev spillet fodbold i et mere roligt tempo. Det betød så også at der blev længere imellem chancerne, og dem der opstod var det FSKBH der havde de fleste. Men målmanden i Valby målet tog godt for sig, og holdt Valby Boldklub inde i kampen. Og så til allersidst i kampen, blev der begået straffespark, og Tayfun (Novo Biopharm) scorede sikkert til slutresultat 4-4.  En rigtig god kamp af to hold, der stod godt til hinanden.

2015

Mandag 16. september 18.00
Valby IP
FSKBH – DAI 1-2

Den sværeste kamp nogensinde! Ja hvis man skal kigge på at få udtaget holdet, så var det en meget svær opgave, idet der aldrig før har været så mange afbud og skader op til en kamp. Men efter en meget stor indsats, lykkedes det på selve dagen at få samlet 12 mand til kamp. Og lad det være sagt med det samme, at dem der er udtaget er holdet, og ikke kun nogen, der er med på afbud. Det er dem der repræsentere Firmaidræt StorKøbenhavn der trækker i tøjet, og stiller op på banen. Og det så lidt skidt ud de første minutter af kampen, da der efter noget der mindede om et frispark som ikke blev dømt, pludselig var en DAI spiller der fik puttet bolden i mål. Noget af en kold dukkert. Men så var det som om at man smøgede ærmerne op, og efterhånden overtog mere og mere af spillet. DAI måtte tage hårde midler i brug, og fik tre gule kort i løbet af kampen for det hårde spil, og FSKBH fik et for at bruge mund. Men det var FSKBH der overtog spil og chancer, måske også set i lyset af de lange perioder, hvor DAI var en mand i undertal. Og på et straffespark i anden halvleg, fik Zulkufli Jonuzi (COOP) fortjent udlignet til 1-1. Men bedst som man ventede på et sejrsmål til FSKBH, ja så scorede DAI da der manglede ca. 10 minutter af kampen. Lidt af en dukkert, men trods alt en indsats som holdet kunne være bekendt.

Tirsdag 25. august 18.00
Valby IP
DAI – FSKBH 4-3

I forhold til forårets kamp var der hele 9 nye spillere med til denne kamp. Og så stor udskiftning (igen) giver naturligvis en del uro og usikkerhed på hvem der spiller hvad og hvordan. Men allerede i første minut lykkedes det Steven Hanratty (Marius Pedersen) at banke bolden ind til 1-0. Og inden for de næste par minutter blev både overliggeren ramt og reddet på stregen hos DAI. Jo det tegnede lovende. Men ak.. et tvivlsomt offside mål og efterfølgende et par forsvarskiks, gjorde at DAI lige pludselig var på 3-1. Så var det op ad bakke og svært at tro på tingene ville lykkes. Men langsomt kom FSKBH på sporet igen, selvom DAI også var farlige. Kort før pausen lykkedes det det Danny Wilhelmsen (Thomas Cook) at score i en situation, hvor FSKBH havde lagt pres på DAI forsvaret og spillet godt igennem. Dog lykkedes alligevel DAI at score en gang til inden pausen.
Anden halvleg skulle vise om slaget kunne vendes, eller om DAI bare ville køre den stille og roligt hjem. FSKBH viste dog langt bedre takter, og lagde spillet op på modstandernes banehalvdel. Og der blev spillet godt rundt, selvom der var en del unødvendige bold tab. Men spil og chancer stod FSKBH for, selvom det kneb med at komme til de helt store afslutninger. Derimod blev der spillet godt igennem og over kanterne til mållinjen, hvor det blev til gode indlæg som blev brændt eller afvist. Men mod slutningen af kampen lykkedes det at komme bagom DAI forsvaret og debutant Chris Dyhr (IKF) fik den over stregen. Men nederlag blev det til, selvom det nok kunne være sluttet anderledes, hvis ikke det var gået galt i første halvlegs katastrofe periode.

2014

Mandag 15. september 17.30
Valby IP
DAI – FSKBH 1-3

En kamp som startede med mange placeringsfejl og fejlafleveringer fra begge hold. Ingen af holdene ramte en medspiller ret mange gange, og opdækninger var en mangelvarer. Men som kampen skred frem, blev spillet og opdækningerne dog bedre fra begge holds side. Det blev også til nogle afslutninger, men ikke noget der voldte de to målmænd de store problemer. Men bedst som det tegnede til at blive en gang bold flytning, tog Danny Wilhelmsen Thomas Cook sagen i egen hånd og spurtede mod DAI målet. Han blev dog stoppet, men med ulovlige midler inde i feltet, og dermed straffespark til FSKBH. Det var der så en debutant, Martin Pedersen fra Novo, der tog sig af, og fik omsat til en 1-0 føring. Det var også stillingen ved pausen, hvor der blev bedt om lidt mere koncentration og tålmodighed i anden halvleg, da DAI jo skulle levere mere pres for at komme til afslutninger.  Og da Danny Wilhelmsen nu havde vist sit angrebs mod i første halvleg, kunne han jo passende selv score til 2-0 på et flot langskud. Men som en tidligere landstræner en gang udtalte, så er 2-0 den farligste føring. Derfor syntes Ole Thamsen fra City Trafik at han måtte gøre noget ved det, og fik så uheldigt/kluntet sparket bolden i mål. Men desværre hos sin egen målmand og dermed 2-1. Men det kunne ikke ødelægge modet hos FSKBH, som fortsatte med at levere angrebs fodbold, og samtidig havde fået mere styr på forsvaret. Så da Danny Wilhelmsen fik scoret endnu en gang, var der ingen tvivl om at sejren var hjemme. Og resultatet 3-1 var fuldt fortjent, selvom det ikke var det flotte polerede spil der blev vist fra de to holds side. Men en fair spillet kamp, og igen en kamp hvor de to hold stod godt til hinanden og kan give god modstand.

2013

Mandag 3. juni 18.00
Valby IP
FSKBH – DAI 1-1

Da det efterhånden er et par år siden Oldboys sidst har fået en sejr mod DAI, var det måske på tide at der skulle ske noget, for at få rettet lidt op på den kedelige tendens. Normalt bliver der spillet nogle jævnbyrdige opgør, men derfor kunne der godt være plads til forbedringer, og det så da også sådan ud på papiret. Der var fundet hele fem debutanter frem, så umiddelbart så holdet stærkt ud. Men da kampen ble fløjtet op var det tydeligt at DAI også havde fundet fem nye frem, så der stod vi helt lige. Men selve spillet på banen, der var det godt nok DAI der var mest fremme i skoene. Et tungt pres blev lagt på modstanderens banehalvdel, og FSKBH havde meget svært ved at få gang i noget sammenhængende spil. Det blev kun til lidt planløst sparkeri, hvor DAI hurtigt fik samlet bolden op, og igen satte FSKBH under pres. Men efter 20 heldige min., hvor bolden havde ramt både stolpe og overlægger, ja så var det lige pludselig som om FSKBH fik fat i bolden og spillet. Og stik mod spil og chancer, var det pludselig FSKBH der efter et godt angreb, fik bolden spillet ud i venstre side, hvor Nikolai De Lemos (Skrald IF) med et bragende langskud tordnede bolden i mål. Derfra gik det kun fremad, og FSKBH var nu helt inde i kampen, og førte så ved pausen. Anden halvleg var stik modsat af første halvleg, idet FSKBH overtog spillet fuldstændig de første 20 min., hvor DAI konstant var på boldjagt. Her var det FSKBH der havde fat i spillet, og ikke tillod DAI ret meget. Men alligevel var det efter et hjørnespark og en (u)heldig situation med tilfældig boldkontakt, at bolden havnede hos en DAI spiller, der fik den sparket i mål. Og så var det mere som første halvleg, med begge hold i lige dele boldspil og chancer. Så slutresultatet var måske retfærdigt nok, når man ser på fordelingen af spil over to halvlege. En god kamp i et godt tempo, med flotte detaljer og god tænding og gnist. Det var også de rosende ord fra dommertrioen, som var imponeret over at en kamp kunne afvikles stort set uden diskussioner, når der alligevel var så intens fight i 2 x 35 min.

Onsdag 28. august 18.00
Valby IP
DAI – FSKBH 0-1

Hvis der er to hold der plejer at stå godt til hinanden og levere jævnbyrdige kampe, så er det netop i denne kategori. Og derfor skal man være helt oppe på tæerne fra kampens start, for at undgå modstanderen får overtaget. Og i denne her kamp var det så FSKBH der lagde bedst ud, og lagde et højt pres med tryk på DAI. De nåede sjældent at få bolden længere ud end over kanten til deres eget målfelt, så var de under pres. Og dermed var der også mulighed for hurtige afslutninger. Det gav mange afslutninger allerede fra begyndelsen af kampen, men også mange redninger fra DAI målmanden. Og det han ikke fik reddet, det blev enten sparket ved siden af målet eller på stolperne. Men efter 20 min. kom så endelig målet, på et flot langskud af debutanten Casper Svendsen (City Trafik). Rigtig flot langskud, som med fart på strøg ind i målet. Men så var det også som om gassen gik lidt af presset, og DAI kom lidt længere frem på banen. Dog uden at de for alvor blev farlige, idet det stadig var FSKBH der stod for de største chancer.

Anden halvleg kom DAI så lidt mere med i spillet, og så længe den stod 1-0, kunne der stadig være udfald til et DAI mål, selvom det ikke havde været helt retfærdigt efter spil og chancer. Men i disse opgør er der aldrig noget der er afgjort før sidste dommerfløjt, og der var også spænding til allersidste minut af kampen, hvor DAI fik et frispark lige udenfor feltet. Det løb heldigvis ud i sandet, og dommeren kunne fløjte af. Sejren var hjemme, men med knebne cifre, selvom 3 eller 4-0 måske nok havde vist det rette billede af kampen. Og da forårets kamp var slutte 1-1, var det dermed FSKBH der blev samlet vinder i Oldboys.

2012

Onsdag 30. maj 18.00
Valby IP
DAI – FSKBH 2-2

Efter at have ventet et helt år, da efterårets kamp blev aflyst pga. regn, var det så endelig Oldboys tur til at komme i kamp igen. Sidste års kamp var sluttet 2-2, og det var begge parter indstillet på skulle veksles om til sejr. Og på denne efterårsagtige onsdag ville det også varme med en sejr, så det lå til at blive en god kamp, som vi altid oplever når disse hold mødes.

Kampen tegnede til et lille overtag til FSKBH i starten, og efterhånden som kampen skred frem, var det også DAI der kom mest under pres og havde det meste af spillet presset ned på deres banehalvdel. Chancerne kom også, men bolden fandt bare ikke vej ind i målet. Men afslutningerne viste at der var noget at komme efter. Pausefløjt og 0-0, og spændende om DAI kunne klare mere pres i anden halvleg.

Det skulle dog hurtigt vise sig at det gik helt anderledes, for inden der var gået meget mere end et minut, så have DAI fået bolden ind i nettet og dermed bragt sig lidt ufortjent foran. Men det var signalet til et mindre DAI overtag, hvor FSKBH pludselig havde store problemer med at komme af med bolden og få gang i spillet. Det lå lidt i luften, at DAI prøvede at score et mål mere for at lukke kampen, men ud af næsten ingenting fik FSKBH så udlignet ved Martin (FUD) på en langskud der lige fik hvad den skulle have. Problemet var bare, at inden jublen fik lagt sig scorede DAI igen, og så var det igen op ad bakke. Men nu var der til gengæld igen gejst og mod til at presse DAI på egen banehalvdel, og efter et stolpeskud gik der ikke langt tid inden Michael Johnsen Thomas Cook Airlines fik den banket ind med et godt skud. Dermed et fortjent resultat som begge hold kunne være stolte af, for der blev spillet god fodbold i et højt tempo, og selvom der blev gået til den, var der ingen grove og ondskabsfulde frispark. En fair spillet kamp med nerve i, som der skal være i disse kampe.

Tirsdag 4. september 18.00
Valby IP
FSKBH – DAI 1-3

Når en solid grundstamme på 4-5 mand fra samme hold sender afbud, ja så tegnede det på forhånd som en kamp, hvor andre stærke spillere skulle tage over. Men det var ikke så lige til, idet tallet af spillere til kampen stoppede ved 8, og lå stabilt på det antal i et stykke tid. Det lykkedes dog efter heftigt detektiv arbejde og stor søgen, at finde 12 spillere, (den sidste kom 5 min. før kampstart) der stillede op til kamp.
Men at spille mod DAI er normalt en stor mundfuld, og denne gang var der næsten mere end vi kunne gabe over. Der skal dog til alles ros siges, at der aldrig blev givet op, men fightet til det sidste om alle bolde. Til gengæld kneb det med at lave mere end et par afleveringer i træk, så var bolden igen på DAI fødder. Og netop der var forskellen på at kunne bygge noget konstruktivt op, og være under næsten konstant pres. Det var DAI der satte sig på spillet og chancer, og så blev der kun plads til lidt spredt contra angreb den anden vej.
Bagud 0-1 ved pausen var til at leve med, for der kunne alt stadig ske. Men da DAI i begyndelsen af anden halvleg, efter en fejl ved et indkast fik en friløber og et mål, ja da blev det op ad bakke med en noget kraftigere stigning. Men selvom DAI fik et mål mere, blev nullet dog slettet kort før tid, da Michael Raetzel (CDK) en af 5 debutanter, elegant fik bolden med og afslutte på flotteste vis. Men ingen tvivl om at sejren til DAI var fuldt fortjent.

DAI blev så vinder i det samlede regnskab.

2011

Mandag 23. maj 18.00
Valby IP
FSKBH – DAI 2-2

Er der en af kategorierne hvor der de sidste år har været stor jævnbyrdighed, så er det i Oldboys kampene hvor begge hold skiftes til at vinde. Men da holdene så banen på Kløvermarken der skulle spilles på, så stod det straks klart at her var der kun tabere. For en mere ujævn bane skulle man da lede længe efter, så det polerede fodboldspil kunne man godt glemme alt om, dertil var forholdene for ringe. Men solen skinnede, hvis man skal starte med det mest positive, og resten blev så bare en omgang sparkeri, hvor der dog indimellem var glimt af godt fodboldspil. Men det var op ad bakke i første halvleg for FSKBH, specielt når den skulle op ad den bakke der lå udenfor målfeltet. Så det var tilfældigheder der afgjorde de første 2 mål, som først blev sat ind af Martin Pedersen FSKBH og kort før pausen af DAI. Begge mål på straffe, som der naturligvis var uenighed om fra begge hold. I anden halvleg kom FSKBH foran på et mål placeret helt ude ved den ene stolpe af debutant Steen Rasch fra CDK, inden DAI fik udlignet på noget der lignede årets (klude)mål. Det der aldrig lignede et skud mod mål, ramte tilfældigt rundt foran mål, inden bolden til sidst helt tilfældigt ramte stolpen og trillede i mål. Dermed var kampen sluttet uafgjort, og det var ikke sket siden 2005 at vi havde spillet en kamp uafgjort.

2010

Mandag 31. maj 18.00
Valby IP
DAI – FKBU 2-1

Et resultat som ikke viser det rette billede af en kamp, hvor FKBU var det hold der havde de absolut største og fleste chancer. Men det viser at hvis man ikke er koldblodig og rolig nok, så får man ikke scoret de mål ud af de mange chancer man tilspiller sig, og så må man se modstanderen trække det længste strå til sidst. Kampen startede ellers lidt rodet, for der var en del debutanter på begge hold, og det lagt sammen med en bane som var meget ujævn gav en masse boldtab og fejlafleveringer. Men langsomt overtog FKBU spillet og chancerne tilfaldt FKBU den ene større end den anden. Og helt fortjent kom FKBU også foran med 1-0, hvor et skud ramte stolpen og kom ud til Thomas Breum fra Viasat som omsatte tilbuddet til et sikkert mål. Men på trods af flere chancer og 1-0 til langt ind i anden halvleg, så fik DAI et frispark som blev sat ind i krydset (flot mål!) og dermed 1-1. Men stadig var der chancer til et mål mere til FKBU, der dog måtte se DAI score sejrsmålet ganske få minutter før tid. Ikke helt fortjent, hvilket DAI også gav udtryk for, men sådan er fodbold nu engang når ikke man score på de store chancer man får i løbet af kampen. Det skal blive bedre til efteråret revanche kamp mod DAI.

Mandag 23. august 18.00
Valby IP
FKBU – DAI 4-1

Det var en kamp der krævede sit at være med i, da det var en meget vanskelig bane der skulle spilles på. Det havde været en regnfuld periode, og et par timer før kampstart væltede vandet ned igen. Men da der var spillet 5 min. stoppede regnen, men til gengæld var det en meget våd bane med sin egen ”Magasin Dam” inde midt på banen. Men det blev bestemt en seværdig kamp i et højt tempo og med meget godt spil, og set fra FKBU siden også en underholdende kamp. Det var en kamp hvor FKBU let og ubesværet bragte sig foran med 2-0 og havde en 100% chance til at komme på 3-0, men den blev brændt på det skammeligste. Så det var en kold spand vand at få smidt i hovedet (ups, mere vand), da DAI i stedet kort efter scorede i den anden ende af banen. Sådan så det også ud da anden halvleg skulle i gang, men så Danny Wilhelmsen fra Thomas Cook at der skulle ske noget, så han scorede 2 mål mere oveni det ene han havde scoret i første halvleg. Og da hans holdkammerat fra Thomas Cook, Michael Bömler havde scoret til 2-0 i første halvleg, må man sige at Thomas Cook satte sit aftryk på kampen. En sejr på 4-1 der lagt sammen med forårets nederlag på 1-2 gav samlet sejr til FKBU, der også havde fundet plads til 2 debutanter i 12 mands truppen.

2009

Mandag 25. maj 18.00
Valby IP
FKBU – DAI 3-5

Som altid skal man være forberedt på afbud når man skal spille Unionskamp, men at det altid er i sidste øjeblik, ja det gør ikke situationen lettere. Men 11 spillere og 2 omklædte UK folk, ja så var kampen i gang mod DAI. En skade inden der var gået et kvarter gjorde det ikke lettere, og bagud med 0-1 er ikke optimalt, men når alle kæmper for sagen og hjælper hinanden, så giver det lige den ekstra gejst der skal til. Bagud 0-1 blev vekslet til føring på 2-1, men lige i sekunderne inden pausen kom DAI så på 2-2. Havde FKBU siddet på de store chancer og afslutninger i første halvleg, ja så skiftede det så i anden halvleg. Her blev det op ad bakke og et rødt kort gjorde heller ikke sagen lettere. Men bestemt en indsats der var godkendt, selvom det nok burde have været første halvleg der skulle være omsat i flere mål, og så med lidt ro kunne have overlevet anden halvleg på fight og kontra spil. Hele 5 debutanter kom i spil for FKBU, så der er stadig noget at bygge videre på, når nu de lidt ældre rykker op til en ældre kategori i Unions sammenhæng.

Mandag 7. september 18.00
Valby IP
DAI – FKBU 1-5

En kamp hvor der med positivt svar fra mange midtbanespillere og et par afbud på selve dagen, gjorde at sammensætningen af holdet var lidt speciel. Derfor blev det taktiske oplæg kun at spille med 3 mand i forsvaret, en kompakt midtbane med 4 mand og 3 mand fremme, hvor den ene skulle spille hængende angriber. Det ville taktisk betyde at DAI skulle presses på egen banehalvdel fra starten, og det må siges at det lykkedes over al forventning. Det så faktisk ud som om FKBU havde en mand mere på banen end DAI, som især i begyndelsen af kampen havde store problemer med at få dækket op, og derfor havde meget travlt med bare at prøve at forsvare sig. Det udmøntede sig i det ene angreb efter det andet bølgede frem mod DAI målet, men desværre blev det kun lige ved og næsten. Men det måtte jo komme det mål, og det kom da også efter flere velspillede angreb. Så dermed 1-0 til FKBU ved pausen, selvom der efter spil og chancer nok skulle have været scoret et par gange mere i begge ender, da DAI fik nogle farlige kontraer. Men DAI virkede også trætte efter en hård første halvleg og det kom bestemt også til udtryk i anden halvleg, hvor FKBU fortsatte i samme stil. Det var ikke et mål for meget da FKBU mod slutningen af kampen kom på 5-0, for der havde været mange chancer, og bestemt også nogle der blev brændt på det skammeligste. Men i slut minuttet fik DAI så også mulighed for at komme på tavlen, og det var næsten også den eneste chance de havde i hele anden halvleg. Så der skal roses over hele linjen for en holdindsats hvor alle kæmpede i en positiv atmosfære og bakkede hinanden op, på trods af en lidt uvant opstilling og et par uvante pladser til et par af spillerne.

2008

Tirsdag 3. Juni 18.00
Valby IP
DAI – FKBU 6-2

En kamp imod DAI er det altid vigtigt at holdet er sat op fra start og gerne med nogle spillere der er ”unge” og løbestærke, for DAI er et hold der løber meget. Derfor var det ærgerligt at der et par timer før kampen indløb 3 afbud og satte UK folkene under pres. Men en stærk indsats og velvilje fra enkelte personer gjorde at 14 mand stod omklædt og klar til kamp. Måske med en lidt for høj gennemsnits alder på et par af pladserne, men et hold er et hold når der er 11 mand på banen, og de fik lov til at løbe, kæmpe og fighte for de blå FKBU farver. Og det gav bonus straks fra starten i det FKBU kom foran 1-0 efter 5 min. spil da Jesper Villadsen fik den stødt i mål. Det gjorde dog bare DAI mere tændte, da de havde et nederlag på 2-6 fra sidste år at hævne. Og det kæmpe pres der blev lagt på FKBU udmøntede sig også i 3 scoringer inden pausen til DAI. Anden halvleg var ikke ret gammel før DAI igen kom på måltavlen og så troede alle (fra DAI) at så var det slut med FKBU. Men der blev kæmpet videre og mange chancer blev til lige ved og næsten foran DAI målet. Ind kom den dog, da den indskiftede formand og debutant på OB holdet, Michael Kofoed fik den sparket i mål. Han havde dog også haft tilløb til et par stykker inden og der kom også flere muligheder bagefter til flere på holdet. Derfor var det et stort knæk da DAI 5 min før tid scorede til først 5-2 og 6-2. Retfærdigt nok efter spillet, men ærgerligt med så stort et nederlag.

Mandag 25. august 18.00
Valby IP
FKBU – DAI 2-5

Hvis man skal vinde over DAI, skal man ikke modtage 2 afbud en time før kampen og blive ”brændt af” af en der ikke dukker op. Det var svære odds og det gav en kaotisk optakt, men det skal ikke være en undskyldning for at tabe en fodboldkamp. Der må kun være 11 mand på banen af gangen og det var der også, samt en udskifter, så på det punkt var der ikke noget handicap. Selve kampen fik også et besynderligt forløb, for hele holdet kæmpede så det var en fryd, og der blev skam også vist flot spil i perioder, og det udmøntede sig i at FKBU fik bragt sig foran med 2-0 i første halvleg. Begge mål scoret af en debutant, Danny Vilhelmsen fra Thomas Cook. Træerne vokser som sagt ikke ind i himlen, og 30 sek. før pausefløjtet fik DAI scoret lidt af et kludemål. Det gav dem masser af gejst i anden halvleg, hvor de bragte sig foran med 3-2, og der lå den så og vippede lidt, med chancer til begge hold. Til slut i kampen kunne DAI dog sætte punktum med endnu et par mål. Lidt bedre resultatmæssigt i forhold til forårets kamp som blev tabt med 2-6, men meget mere gejst og spil i denne her kamp. Stor ros for indstillingen til at kæmpe for sagen og stor tak til Thomas Cook som stillede op med 4 mand, på trods af at de lige havde spillet en 7 mands kamp.

2007

Mandag 10. september 18.00
Valby IP
FKBU – DAI 6-2

Mandag den 10. september spillede FKBU og DAI årets eneste unionskamp for Oldboys. Hvis man skal have en chance for at besejre DAI skal man have en bred udskiftningsbænk, for der bliver altid brug for at løbe i samtlige 2×35 min i sådan en kamp. Så derfor var der heldigvis 14 mand at gøre godt med, der dog hurtigt blev til en mindre. Der var ikke spillet mere end knapt et minut, da sweeper Carsten Holstein måtte udgå med en lyskeskade og før folk havde fundet deres pladser havde DAI bragt sig foran med 1-0 efter blot 1 minut og 15 sekunder. Det holdt dog kun i et minut, for så udlignede FKBU til 1-1 og bragte så lidt optimisme tilbage i holdet. Og glæden blev endnu større da det efter et lille kvarter lykkedes at komme foran med 2-1. Men der blev gået til den i højt tempo og hårde tacklinger, og alle bolde blev der kæmpet om til det yderste. En god første halvleg med flot spil og fight sluttede 2-1 til FKBU. Anden halvleg blev en fortsættelse af første halvleg og det lå i luften at der ville komme flere mål. Desværre var det DAI der fik udlignet til 2-2 og så kunne man tro at de ville køre en sejr hjem. Men det blev derimod FKBU der satte mere tryk på i offensiven og flere gange løb fra DAI og deres forsøg på at trække off side. Det sidste kvarter blev der scoret 4 mål og en sejr på 6-2 var i hus. En helstøbt holdindsats gav den længe ventede sejr over DAI.

2006

Onsdag 14. Juni 18.00
Valby IP
DAI – FKBU 2-0

FKBU lagde ud med en kæmpechance, der desværre blev brændt. Det kunne måske have givet lidt mere optimisme fra start. Det er man nødt til at have med, når man spiller mod DAI, der har en god fast stamme af spillere der kender hinanden utroligt godt. Det var en kamp, hvor der blev løbet meget og man skulle helt hen til fem minutter før pausen, før DAI fik et helt korrekt straffespark, som blev omsat til pauseføring på 1-0. I anden halvleg lagde FKBU bedst ud, og på DAI s første rigtige angreb, scorede de til 2-0. Herefter var der en hel del chancer til begge hold, men der blev ikke scoret mere i denne kamp. Der var seks debutanter, heriblandt den tidligere superligaspiller: Heine Fernandez.

Tirsdag 5. september 18.00
Valby IP
FKBU – KFIU 2-3

En kamp hvor KFIU lagde ud i et højt tempo, men alligevel var det FKBU der kom foran efter kun 5 minutters spil. KFIU fortsatte ufortrødent i samme tempo, og da der var lidt forvirring i organisationen på FKBU holdet, kunne KFIU 5 min. senere udligne til 1-1. Den stilling holdt indtil 15 sek. før pausefløjtet, hvor et boldtab fra FKBU siden resulterede i en scoring til KFIU. I pausen blev der flyttet og justeret lidt rundet på holdet, og det bevirkede at anden halvleg formede sig med betydelig mere spil til FKBU og en del store chancer der dog ikke blev omsat i mål. Men så 4 min. før tid, mente dommeren fra DAI at der var en KFIU spiller der liggende i feltet havde hånd på bolden, og dømte derfor straffespark. Det blev sikkert omsat i mål og udligning, blot for at konstatere at næste angreb fra KFIU resulterede i endnu et FKBU boldtab og dermed en scoring der gav KFIU sejren på 3-2. En god anden halvleg var dermed ikke nok til point på FKBU kontoen.

2005

Mandag 22. august 18.00
Valby IP
KFIU – FKBU 1-1

Unionskampen i OB mandag d.22.august imellem KFIU og FKBU blev mere spændende end velspillet. Mange rutinerede kræfter stillede op for FKBU, der og også havde fundet en enkelt debutant frem. Måske derfor var det FKBU der lagde bedst ud og fik presset KFIU over på deres banehalvdel. Der gik dog
ikke ret lang tid før KFIU begyndte at bide fra sig, men det blev dog alligevel FKBU der fik bragt sig i front på et godt gennemspillet angreb. Stillingen ved pausen var også 1-0, men vi ved jo godt at KFIU ikke stiller
sig tilfreds med et beskedent nederlag, så derfor blev en del af anden halvleg også et pres fra deres side. Alligevel, eller måske derfor fik FKBU en del kontraspil og chancer, som desværre ikke udmøntede sig i mål. Mål kom der dog et enkelt af ca. 10 min. før tid, og det var uheldigvis (set med FKBU øjne) KFIU der fik puttet den i mål efter tilfældige kontraer i målfeltet. Slutresultatet blev dermed 1-1.

Mandag 12. september 17.30
Valby IP
FKBU – DAI 0-4

Oldboys skulle også møde DAI i årets sidste kamp, og her var der på forhånd lagt op til modvind. Det kom ikke til at holde stik, for det var nærmere stiv kuling. Lodtrækningen gav modvind i første halvleg, og DAI var tændte fra første dommerfløjt, idet de var gået ud til opvarmning inden den sidste FKBU spiller var mødt op i omklædningsrummet 40 min før kampstart. Indrømmet at det var svært mod en modstander der løb næsten konstant i 2×35 min, og samtidig viste stor indbyrdes spil forståelse. Det var også en spand kold vand i hovedet at DAI på under 5 min i starten af kampen bragte sig på 2-0, og inden pausen også havde scoret til 3-0. Derfor gik pausen med at bringe lidt gejst ind på FKBU holdet, og få lidt mere nærkamp om bolden.
Indstillingen i anden halvleg viste, at hvis man går ind med indstillingen at det står 0-0, så kan man få lidt mere kamp i selve kampen. Man skulle da også helt hen til kort før tid, før DAI fik scoret til 4-0, men FKBU skam havde vist mod og vilje til at få pyntet på resultatet. Ingen skam at tabe til en modstander der simpelthen bare er bedre, men derfor skal FKBU stadig komme et gear højere op i sådan en kamp hvis man vil gøre sig gældende.