Referater

2019

Onsdag 22. maj 18.00
Kløvermarken, Sundby BK
Sundby BK – FSKBH  2-9

En modstander FSKBH havde mødt flere gange før, og så sent som i 2017 var det blevet til et stort nederlag. Men til dagens kamp var der dog kæmpe stor forskel. Sundby Boldklub havde et hold der ikke virkede ret stærke, og til gengæld havde FSKBH fået stablet et hold på benene, hvor der var mange unge ”raketter” på holdet. Og det gjorde det store udslag, da Sundby blev løbet over ende. FSKBH kom frem til den ene store chance efter den anden, og det var kun takket været godt målmandsspil hos Sundby, at sejren ikke blev tocifret. De unge piger fra Sundby løb meget godt fremad banen, men mistede bolden på mange afleveringer, og så gik det stærkt den anden vej, hvor der blev afsluttet flittigt. Men alligevel formåede Sundby at overliste Gitte Hansen i FSKBH målet to gange. Men sejren var aldrig i fare, for dertil var der klasseforskel.

2018

Torsdag 20. september 18.30
Espelunden
BK Avarta – FSKBH 2-1

Et noget amputeret damehold stillede op mod et meget ungt Avarta hold. Det kunne godt give bange anelser, når man så at der var en pæn stor aldersforskel, når man tog gennemsnitsalderen på de to hold. Og det skam også hurtigt galt. De unge piger fra Avarta kom hurtigt til et par afslutninger, og den ene af dem resulterede også i et alt for nemt langskudsmål. Det slog dog ikke benene væk under vores damer, men derimod blev det til en skadet målmand, da Avarta efter et gennembrud scorede og samtidig ramlede sammen med sidste skansen i målet. Det betød efter rimelig kort tid 0-2, og dermed også en målmand der humpede ud af banen. Hvad der derimod var noget værre var, at FSKBH kun lige kunne mønstre 7 spillere, så dermed var der ingen at skifte med. Men her viste Avarta fairplay, idet en af deres udskiftningsspillere tog en FSKBH trøje på og gik så ind og hjalp til. Ved pausen stod det stadig 0-2, og selvom Avarta styrede spil og chancer, så rystede det dog ikke FSKBH pigerne, der holdt hoved koldt med de to bagerste i forsvaret, som prøvede at ride stormen af, og sætte bolde i spil fremad banen. Anden halvleg formede sig som første, dog med den forskel, at den udlånte Avarta spiller var så flink, at hun scorede for FSKBH mod sine holdkammerater fra Avarta. Og så sket der det, at i de sidste minutter af kampen, så var den skadede FSKBH målmand kommet sig så meget, at hun kunne træde ind i kampen igen, og dermed sluttede det med de 7 oprindelige spillere der var udtaget til dameholdet fra starten af. Selvom det kun blev et nederlag på 1-2, så var der dog så meget forskel på de to hold, at det var en halv sejr med det beskedne nederlag.

2016

Tirsdag 31. maj 18.30
Kløvermarken, Sundby BK
Sundby BK – FSKBH 0-6

Årets første kamp for vores udvalgte hold, i et år der umiddelbart tegner til at blive et fattigt år hvad kampe angår. Men damerne er altid et hold der finder modstandere, og årets første kamp var så mod Sundby. En modstander man også spillede imod sidste år, med sejr til følge. Men spændende at se om holdet med 4 debutanter kunne vinde over et noget mere sammenspillet hold fra Sundby på deres bane. Men det gik også lidt trægt i starten af kampen, indtil spillerne fandt deres pladser og løbemønstre. Dermed kom man også frem til afslutninger og målchancer. Det var en debutant Mira Lyhne Jensen Speciel Hospitalet der først fik bolden i mål, og det betød så også lidt mere ro på spillet. Og chancerne kom der flere af og også mål. Debutant Marjun Egholm fra Mediq Sport scorede til både 2 og 3-0 inden pausen. Pausen gjorde ingen forskel, idet Gitte Sejer IBBH scorede til 4-0, Birgit Frid gjorde det til 5-0, inden Gitte Sejr lukkede kampen af med det sidste mål.
Kampen viste at FSKBH havde overtag i spil og chancer, og forstod at afslutte indenfor rammen. Sundby spillede til tider pænt spil, men kom aldrig rigtig frem til at blive rigtig farlige, idet spillet løb ud i sandet når det kom til afslutninger. Spillemæssigt var det ikke en kamp der var helt op at ringe, men det kræves der naturligvis også to hold der står godt til hinanden for at det skal lykkes. Men klart overtag til FSKBH, og ikke et mål for meget efter spil og chancer.

Tirsdag 27. september 18.00
Kløvermarken, Sundby BK
Sundby BK – FSKBH 0-5

Endnu en kamp mod Sundby, og så en kamp hvor det lige kunne lade sig gøre at stille hold. Men med 3 debutanter lykkedes det heldigvis. Og om det var fordi der ikke var mulighed for at skifte ud skal være usagt, men fra begyndelsen af kampen var det FSKBH der lagde ud med hårdt pres. Og efter 5 min. lykkedes det også Mira Lyhne Jensen (Speciel Hospitalet) at score til 1-0. Og det var startskuddet til et sandt overfald med afslutninger mod Sundby målet. Ikke alt ramte dog målet, men efter 8 min. scorede debutant Kathrine Herringstad (Mediq Sport) til 2-0.  Og så var det igen Mira der efter 12 min. kunne score til 3-0. Og fem minutter senere scorede endnu en debutant, Yasmine Weltz (Santander) til 4-0 på et brag af et langskud. Det var så stillingen ved pausen, hvor det faktisk var FSKBH der styrede hele kampen. Sundby fik ikke mange muligheder for at kommer frem til noget overhovedet.

Anden halvleg var der mere jævnbyrdighed over kampen, idet kræfterne efterhånden begyndte at slippe op hos FSKBH. Sundby kom frem til mere, men målfarlige blev de dog ikke helt. Spillet fungerede godt nok, men forsvaret hos FSKBH levnede dem ikke plads og ro til afslutninger. Så det var måske også for at sætte tingene på plads, at det blev til et hattrick af Mira, der kort før tid scorede til slutresultat 5-0. Det var også fortjent efter spil og chancer, selvom Sundby pigerne var yngre end spillerne fra FSKBH. Og det var det der måske kunne have vendt bøtten i anden halvleg uden reserver hos FSKBH. Men rutinen og spillet sejrede.

2015

Mandag 1. juni 18.00
Kløvermarken,Sundby BK
Sundby BK – FSKBH 1-5

En kamp mod en ny modstander, men dog et hold med en gennemsnitsalder der var klart til Sundby BK fordel. Og det så fra begyndelsen også ud til at de hurtige Sundby BK piger ville dominere kampen, de lagde ud med kvikke hurtige afleveringer og løb rundt på banen. Men rutine fornægter sig ikke, så langsomt med sikkert overtog FSKBH spillet, og kørte bolden rundt uden at løbe om kap mere end højst nødvendigt. Derfor var det også helt fortjent at målene i første halvleg blev sat ind bag en flagrende Sundby BK målmand, første mål scoret af Tali Lehmann, 0-2 blev det på et selvmål, hvorefter Tali gjorde det til pausestillingen0-3. Og 0-3 var bestemt ikke et mål for meget.

I pausen fik Sundby BK så at vide at de skulle gå ind til anden halvleg med den indstilling at den stod 0-0, og FSKBH gik ind med den overbevisning, at det her ikke kunne gå galt. Og dog! Hurtigt fik Sundby BK scoret et mål, og så kunne man frygte at det var de unge tøser der ville få overtaget. Men igen var det rutinen der tog over. Stille og roligt blev Sundby BK sat ud af spillet, og det med at bruge fysikken var klart til fordel for FSKBH. Så et par mål mere ved først Gitte Sejer og derefter Birgit Frid endte det med en sejr på 5-1 til FSKBH, som bestemt var fuld fortjent.

Sundby BK pigerne fik lov til at spille mod et FSKBH hold der gav dem modstand over hele banen, og det var kun på lidt hurtige kontraer FSKBH kom i ubalance. Men der var dog rimelig godt styr på, hvad de unge tøser fik lov til.

Mandag 21. september 18.00
Kløvermarken
FSKBH – Østerbro IF, resultat: 3-3

En helt ny modstander stod overfor FSKBH, da damerne bød op til kamp på Kløvermarken. Det var samtidig et meget ungt hold Østerbro stillede op med, så det var spændende om de “mere rutinerede damer” fra FSKBH kunne følge med når kampen virkelig spidsede til. Det begyndte i hvert fald lidt famlende for begge parter, men det var som om Østerbro var lidt mere farlige, og dermed også dem der kom frem til de mest åbne chancer. Men en godt spillende Lotte Dollas IKF i målet, tog godt for sig, og virkede meget overbevisende. Derfor var det også efter en redning, at bolden kom retur mod målet der overlistede og bragte Østerbro foran kort før pausen. Spændende var det så, hvordan det skulle gå i anden halvleg, idet alderen bestemt ikke var til FSKBH pigernes fordel. Men det skulle vise sig, at der var meget mere i vente end man umiddelbart skulle tro. For et hattrick af Birgit Frid bragte FSKBH i front med 3-1. Og så burde det være på rutine at den sejr blev kørt hjem. Men sådan skulle det ikke gå. For de godt kæmpende piger fra Østerbro gav ikke op, og inden kampen blev fløjtet af, havde de fået udlignet til 3-3. En spændende og til tider velspillet kamp, der dog bød på mere fight end poleret spil, endte således med pointdeling, hvilket der nok ikke kunne indvendes noget imod. Stor ros til de godt kæmpende piger fra FSKBH, der grundet sidste øjebliks afbud kun lige kunne stille op med 7 spillere. Så det var nogle trætte spillere der kunne sige tak for kampen, og måske på gensyn i 2016.

2014

Torsdag 22. maj 18.00
Lyngby Stadion
Lyngby BK – FSKBH 6-2

En kamp hvor pigerne fra FSKBH havde stor ære i første halvleg, og bestemt havde flest målchancer. Men desværre manglede der den afgørende fod når der skulle scores. Det var ikke til at se, at pigerne fra Lyngby BK var betydeligt yngre end pigerne fra FSKBH. Men desværre scorede Lyngby BK kort før slutningen på første halvleg, og så kunne man godt frygte at anden halvleg ville blive på helt andre præmisser.
Og det blev det også, idet der blev skruet op for tempoet fra det ene hold, og fejlafleveringerne var stigende fra det andet hold. Uden at afsløre for meget, var det FSKBH der kom til at halse rundt efter bolden, og Lyngby BK der scorede mål. Men selvom Lyngby BK brændte en del, så fik FSKBH dog også scoret, idet både Dorthe Larsen og Gitte Sejr fra IBBH fik bolden i mål. Men et nederlag på 2-6 var ikke det billede der var kendetegnende efter første halvleg. Men retfærdigt nok set over hele kampen.

Onsdag 10. september 18.00
Valby IP
FSKBH – Lyngby BK 1-6

I fodbold skal man være klar når der bliver fløjtet op, og det var pigerne fra FSKBH bestemt ikke. Der var kun spillet fem min., da den stod 2-0 til Lyngby BK, så det tegnede til en ordentlig afklapsning. Heldigvis vågnede pigerne dog op, eller også tog Lyngby BK sig en slapper, for efterhånden kom FSKBH mere og mere med ind i kampen. Det blev også til nogle afslutninger, selvom det mere lignede solo præstationer, end godt sammenspil. Men i fodbold får man ikke point for flot spil, så det var mere fight FSKBH lagde for dagen.

Det tegnede da også til et fornuftigt udgangspunkt inden pausen, men så scorede Lyngby BK til 3-0 og så, så det lidt mere svært ud da man gik til pause. Anden halvleg begyndte som første, men alligevel havde FSKBH dog mere ære af den end af starten af første. Dog skal der dækkes bedre op hvis ikke man skal forære målene væk, samtidig med at der skal være mere skarphed og kølighed når man kommer op til modstandernes mål. Alligevel lykkedes det til slut Dorthe Thurecht Holm Hansen (Danske Bank) at få puttet en bold i målet, og dermed slettet det kedelige 0, så slutresultatet blev et nederlag på 1-6, og dermed et mål dårligere end forårets kamp. Men man kan godt se forskellen på et sammenspillet Lyngby BK hold, og så et FSKBH hold, hvor der ikke er mange kampe som samlet hold.

2013

Tirsdag 14. maj 18.30
Lyngby Stadion
Lyngby BK – FSKBH 2-1

For første gang i mange år, skulle damerne væk fra de vante rammer i Valby, og prøve kræfter mod en stærkere modstander i Lyngby. Kampen begyndte ellers fint for FSKBH, idet der efter omkring otte min. var bonus. Gitte Sejer IBBH fik bolden i mål på en glimrende afslutning, og det tegnede jo lovende. Men det skulle hurtigt vise sig at Lyngby var en hård nød at knække. De fik et lidt heldigt mål, og så stod kampen helt åben. Og det var bestemt ikke kedeligt at være vidne til. Masser af gejst og gåpåmod fra begge hold, resulterede i at spillet bølgede frem og tilbage. Det var ikke altid det resulterede i de store åbne målchancer, men afslutninger var der mange af. Men helt lige efter første halvleg, og så var det spændende at se hvem der kunne mest, hvis der skulle findes en vinder. Og lad det være sagt med det samme. Lyngby pigerne var noget yngre end vores (undskyld piger), og så var deres udskiftningsbænk mere bred end vores. Men det var ikke det der afgjorde kampen, men derimod at Lyngby var lidt mere skarpe med afslutningerne. Så målet til Lyngby kom også, men der blev ikke slået ud med armene og givet op af den grund. Der blev forsøgt til det sidste, men det gav desværre ingen mål.

Så selvom begge hold stod godt til hinanden og gav hinanden en god kamp, så var det nok Lyngby der var lidt foran, og også vandt kampen. Men heldigvis kan FSKBH godt forstærke holdet, idet der var nogle kræfter der ikke var med til denne kamp.

Onsdag 18. september 18.00
Valby IP
FSKBH – Lyngby BK 2-5

Årets sidste kamp for de udvalgte hold, var damernes kamp mod Lyngby, og her var der revanche til gode, da damerne som det eneste af de udvalgte hold, havde tabt en kamp, nemlig den omvendte kamp i Lyngby. Det tegnede bestemt også til at der var noget indenfor rækkevidde, idet FSKBH hurtigt kom foran 1-0. Men selvom det var tæt på endnu et mål, så var det Lyngby der fik udlignet. Men det fik ikke pigerne til at tabe humøret, for der blev bare presset videre, og selvom ikke alt lykkedes, så bar det dog frugt, idet Jane Nielsen (IBBH) fik scoret sit og holdets andet mål. Og det var også stillingen ved pausen.
Anden halvleg blev dog ikke med de samme positive takter, idet Lyngby rimeligt hurtigt fik udlignet, og derefter også bragt sig foran. Udover kombinationer gik hurtigere for Lyngby, så var der også tempoet til forskel på de to hold. Lyngbys piger var også noget yngre end pigerne fra FSKBH (uden at man dog skal tale om kvinders alder), men det var bestemt også noget der gjorde forskellen i anden halvleg. Pigerne kæmpede dog godt, og gav aldrig op, og så var der også chancer den anden vej, selvom der gik længere og længere tid imellem dem. Det var dog Lyngby der var klart farligst, og der blev aldrig tvivl om udfaldet af kampen, kun om cifrenes størrelse. Men en god kamp, hvor det dog viste forskellen på de to hold, jo længere man kom hen i kampen. Dermed sluttede pigerne for første gang i mange år med nederlag i begge kampe

2012

Torsdag 24. maj 19.00
Valby IP
FSKBH – Blovstrød IF 6-2

Årets første kamp for Udvalgte hold, og det blev så Damerne der skulle først på græs. Og det var en noget bedre græsbane end set længe i Valby Idrætspark, så måske var der noget god fodbold i vente mod en modstander som var et helt nyt bekendtskab.

Kampen blev fløjtet i gang, og det var tydeligt at se, at Blovstrød IF havde haft afbud og dermed småproblemer med at stille hold, for der var en del misforståelser indbyrdes på deres hold, når bolden blev spillet i dybden. Der manglede til gengæld ikke noget i skudforsøgene fra vores side, for der blev da afsluttet, selvom det ikke var alt der ramte målet. Men mål kom der, og foran 2-0 lignede det en nem kamp. Men Blovstrød IF fik trukket tempo ud af kampen, og begyndte så at finde sammen og spille rimeligt godt fremad banen. Det kom også til nærgående forsøg, inden de så pludselig fik puttet bolden ind i nettet og reduceret. Og dermed holdt stillingen 2-1 sig frem til pausefløjtet.

Anden halvleg blev der så sat lidt mere tempo på, og det var bestemt ikke godt for alle på banen, for FSKBH begyndte så igen at få et solidt overtag og dermed igen målchancer. Og målene kom skam også, hvilket var fuldt fortjent. Og da modstanderne samtidig blev holdt væk fra de store afslutninger, så blev der ikke den helt store spænding, andet end sejrens størrelse. Målene blev sat ind af Jane IBBH 4, samt Stine Nuevoltion og Camilla Danske Bank hver et enkelt.

Men det var bestemt ikke en modstander der bød på den store modstand, og som dommer havde Jens en rimelig nem kamp, med et frispark i hver halvleg.

Tirsdag 18. september 18.10
Valby IP
FSKBH – Blovstrød IF 7-1

Endnu en kamp mod forårets modstander, og så var det spændende om det ville give en mere lige kamp end den første. Og det var der noget der tydede på i begyndelsen af kampen, idet kampen virkede meget åben, og samtidig med meget godt sammenspil og kombinationer. Men da første mål blev sat ind, var det som om at det begyndte at skride lidt for Blovstrød IF, som også kom bagud med 0-3 inden pausen, og det var måske det der afgjorde kampen til vores damers fordel. For da det i starten af anden halvleg blev 4-0, var det som om det kneb gevaldigt at få bolden spillet rundt i egne rækker, hvorimod FSKBH på trods af mange fejlafleveringer, alligevel formåede at sætte modstanderne under pres over hele banen.

Det var dog først tæt ved slutfløjt og bagud 0-7 det lykkede Blovstrød IF at få scoret, så igen en damekamp imellem de to hold med otte mål. Men det er svært at vurdere om det er FSKBH der er gået meget frem, selvom det kunne tyde på det, eller det er modstanderne der ikke er helt på omgangshøjde med vores. Men målene blev scoret af Camilla Malling (Danske Bank) (2 mål), Gitte Hansen (Danske Bank), Rikke Sparving (Ombold), Stine Fink (Nuevolution), Gitte Sejer (IBBH) og Pernille Hovsen (Nordea).

2011

Tirsdag 17. maj 18.00
Valby IP
FSKBH – Politiet 0-0

Traditionen tro spiller damerne stadig i Valby, og der har igennem årene vel kun været en enkelt kamp eller to der ikke er blevet spillet der. Og kampen mod Politiet IF plejer ikke at give point til dem, så en sejr var vel indenfor rækkevidde i den første Damekamp med det svære navn FSKBH. I hvert fald svært hvis man skal synge sejrssang! Og måske var det derfor at det blev en pointdeling uden mål, og uden mange store chancer. Banen havde naturligvis sin andel i det til tider håbløse spil, for den var knoldet, ujævn og mange steder uden græsstrå overhovedet. Men der var dog også en del misforståelser og halvdårlige afleveringer som ikke plejer at kendetegne ”vores” damehold. Men for begge målmænd blev det en meget stille dag på kontoret og svært at holde sig helt varm i den stride blæst. Så for første gang siden maj 2004 blev det ikke til en sejr for damerne. Og den gang tabte man kampen pga. af afbud. Så det var noget af en koldstart under nyt navn, hvilket der dog ikke skal lægges så meget i, da det var næsten lutter ”gamle” navne (på nær et par debutanter) der igen stillede op.

Onsdag 28. september 18.00
Valby IP
FSKBH – Hillerød 2-3

Heller ikke i årets sidste forsøg lykkedes det at vinde en kamp med et af de udvalgte hold. Kampen mod Hillerød begyndte ellers rimeligt godt, selvom det var Hillerød der lagde bedst ud. For pludselig lykkedes det nemlig FSKBH at score til 1-0, og det var jo en scoring som tegnede på et resultat som plejede at være det ”normale”, nemlig noget der ville slutte med sejr. Men i år er der intet der er som det plejer, idet vi har skiftet navn og farve på spillertøjet. Og inden der var gået lang tid havde Hillerød så også fået udlignet. Hillerød spillede godt sammen, og havde mange hurtige kombinationer fremad banen, og det gjorde gang på gang livet usikkert for de godt kæmpende FSKBH piger. Der blev kæmpet godt for at holde modstanderen fra at score, men det kunne ikke blive ved, og Hillerød bragte sig foran med både 2-1 og 3-1. Men selvom man er bagud behøver man ikke give op, og det gjorde pigerne heller ikke. Der blev også scoret til slutresultatet 2-3 til sidst i kampen, men der var dog forskel på holdene til Hillerøds fordel. Måske var det overraskende for pigerne fra FSKBH at de skulle spille på en bane hvor der var græs på hele banen og ingen vandhuller. For det har været normale baneforhold de sidste par år.

Men dermed sluttede 2011 uden en eneste sejr til FSKBH. Det må kunne gøres bedre i 2012.

2010

Mandag 13. september 18.00
Valby IP
FKBU – Hillerød 5-4

Et hold som FKBU Damerne efterhånden har mødt nogle gange er Hillerød, som FKBU har besejret begge gange før de har mødtes. Derfor var det en spand koldt vand at få smidt i hovedet, da Damerne ligesom i Veteranernes kamp kom bagud 0-2. Godt nok var halvdelen af holdet fra FKBU debutanter, men alligevel var det ikke det man havde forventet. Men der blev kæmpet og spillet videre, så det var en fornøjelse, og sådan noget kan også bære frugt. Det gjorde det heldigvis, og kampen vendte til FKBU fordel med et forspring på 4-2. Hillerød gav dog ikke så let op, og kæmpede ufortrødent videre og fik reduceret til 3-4. Men den spænding holdt kun indtil FKBU satte endnu en bold ind i modstanderens mål og bragte sig foran med 5-3. Hillerød ville dog stadig være med og fik scoret endnu en gang til sidst, og så kom de heller ikke tættere på. Men
5-4 vidner om en kamp imellem 2 hold som ville noget og som stod godt til hinanden. Dejligt at der stadig er damespillere nok til at afvikle disse kampe, og også at man kan mønstre 5 debutanter ud af 10 spillere.

Torsdag 30. september 17.30
Valby IP
FKBU – Politiet 9-5

En kamp som skulle spilles på et meget sent tidspunkt på sæsonen set fra FKBU siden, for så langt henne på sæsonen plejer disse kampe at være overstået. Men på trods af strid blæst og kold luft, bredte varmen sig hurtigt, da FKBU efter lidt tid fandt frem til modstanderens mål. Så så det også ud til at være en overkommelig opgave da det blev 2-0, og med det i tankerne at der indtil videre kun havde været sejre mod dagens modstander, så burde der ikke være bekymringer. Men så let skulle det ikke gå. For der blev kæmpet bravt af pigerne fra PI, der bestemt ikke havde tænkt sig bare at se på. Der blev kæmpet mere end der blev spillet godt fodbold, og det gav også mange chancer og mange mål, som der desværre ikke var det store publikum til at nyde. Men kampen afslørede også, at selvom FKBU turneringen ikke har mange damehold, så er der mange gode spillere at tage af, da der var en del udskiftninger på holdet i forhold til sidste kamp tidligere på måneden. En debutant var der også, selvom det ikke kan ses på spillet at der skiftes flittigt ud og rundt. Alle giver sig fuldt ud og det er efterhånden en del år siden FKBU sidst har fået et nederlag i damerækken. Men flot kæmpet af hele holdet, selvom PI først blev knækket rigtigt til sidst, med et par afsluttende scoringer.

Det var dermed også den allersidste kamp under FKBU regi, da Unionsholdene i fremtiden stiller op under andet navn.

2009

Tirsdag 12. maj 18.15
Valby IP
Politiet – FKBU 0-6

Baneforholdene mindede om nationalsangen: Det bugter sig i bakkedal…, for banen var noget af et syn for sig. Men pigerne gik frisk til sagen, og på trods af 4 debutanter, var det ikke til at se på deres spil. Det var en fornøjelse at se på hvordan der blev spillet rundt og den ene afslutning efter den anden blev sendt af sted mod Politiets mål. Det udmøntede sig naturligvis også i mål, idet der efter første halvleg stod 3-0 til FKBU.  I anden halvleg blev der stadig større og større forskel på holdene som tiden gik, og alle fik vist at der var noget at bygge videre på, med disse debutanter til fremtidens hold. Målene blev sat ind af Jane Nielsen og Dorthe Larsen med hver 2 mål og Gitte Sejer samt debutanten Liv Saxild med hver en enkelt scoring.

Det er rart at man stadig kan finde debutanter til dameholdet, da det ikke er der tilgangen er størst, men det lykkedes alligevel at finde nye navne, nemlig Heidi Bennetzen IKF, Liv Saxild og Lene Rydal 3 Mobil, samt Søs Føhns Bredahl (29 år?) fra IBBH. Og så er det jo også positivt at alle debutanterne fik så meget spilletid at de havde mulighed for at vise deres evne for de kritiske UK damer Charlotte og Tali. Så kan det jo være der er genvalg når der til efteråret spilles mod Hillerød GI, selvom datoen ikke er fastsat endnu. Kampens dommer leverede en så fornem indsats, at man slet ikke lagde mærke til at han var til stede.

Tirsdag 22. september 18.45
Kløvermarken (kunst)
FKBU – Hillerød 9-0

Årets sidste Unionskamp blev så damernes, idet de først begyndte 15 minutter senere end Herresenior. Men til gengæld var de hurtigt ude af starthullerne, og lagde ud med at vise at det var FKBU der ville styre kampen. Kamp lyder det måske ikke så meget af når man ser på sejrens størrelse, men det skal dog siges at FKBU ikke mødte et hold der bare gav op. Sejren kan der ikke pilles ved og heller ikke størrelsen, men til gengæld kæmpede pigerne fra Hillerød lige så meget til sidst i kampen som i kampens begyndelse. Ja måske næsten mere, for de gav aldrig op. Det gjorde FKBU pigerne dog heller ikke, og der blev kæmpet og spillet flot, på trods af at der havde et par afbud dagen op til kampen. Nye kom til nemlig 4 debutanter, og en ”gammel” bekendt (Lene Raarup) stillede op igen efter flere års fravær, og spillede tilmed en suveræn kamp som sikker sidste skanse. Så de 8 piger der stillede op til aften kamp med lys på kunstgræs på Kløvermarken, gjorde en flot indsats og viste gode takter selvom det næsten var et nyt hold i forhold til det hold der havde spillet i foråret. Så det viser at selvom der ikke er mange damer tilbage i FKBU på fodboldbanerne, ja så er det få der er tilbage i stand til at yde en flot indsats den ene gang efter den anden.

2008

Torsdag 14. august 18.00
Valby IP
FKBU – Hillerød 5-2

Torsdag d. 14. august var det så de udvalgte damer fra FKBU der skulle i årets første kamp, og det var imod en modstander man aldrig havde mødt før, nemlig Hillerød som netop er rykket op i sjællandsserien. Det var en kamp som nok skulle kunne give noget modstand, og da banen i Valby blev indtaget var det i hvert fald ikke en bane der bød til flot sammenspil men mere fight. Regnen havde sat sine tydelige spor og Magasindammen midt på den ene banehalvdel skulle nok give problemer. Og det gjorde den også for kampens dommer Jens, som fik våde (kolde?) føder og holdt sig klogeligt ude i siden.

Kampen begyndte lidt forsigtigt og ukoncentreret med lidt fejl, men da Dorthe Larsen fik scoret til 1-0 var det som om det gav lidt ro og spillet begyndte at hænge sammen. Der blev også mere sammenhæng imellem forsvar/midtbane og det resulterede i flere oplæg og skud på mål.

Der var aldrig tvivl om udfaldet af kampen, selvom Hillerød fulgte godt med, men de kom aldrig i nærheden af en udligning, takket være god indgriben af Lotte Dollas i FKBU målet. Camilla Hirth fik skudt 2 mål ind, Malene Christiansen og Jane Nielsen fik hver lavet et enkelt, så resultatet blev en fuldt fortjent sejr på 5-2 til FKBU. Det var tydeligt at Hillerød var vant til at spille 11 mandsfodbold, men der skal ikke pilles ved at FKBU stod godt på banen, samt fightede og spillede flot på en vanskelig bane.

2007

Torsdag 24. Maj 18.00
Valby IP
Politiet – FKBU 2-3

Efter blot 16 sekunder lå bolden i netmaskerne bag FKBUs målmand, og der gik ikke mange minutter, før hun endnu engang måtte hente bolden ud af nettet. Så kom der mere styr på organisationen hos FKBUs piger, og med et hurtigt mål kort efter, var FKBU atter inde i kampen. I anden halvleg blev det til yderligere to mål til FKBU, som dermed gentog sidste års sejr over PI.

Torsdag 13. september 18.00
Valby IP
FKBU – PI 1-0

En kamp hvor begge hold på grund af afbud kun lige kunne mønstre 7 mand m/k, idet PI havde deres herre træner på mål. Kampen startede forsigtigt fra begge sider og der kom ikke rigtig gang i spil og chancer før et stykke ind i kampen hvor spillerne havde fået lidt ro over kampen. Spillet nåede ikke de helt store højder og målchancerne var der også langt imellem. Et par forkølede skud på mål var hvad det blev til inden pausen. Efter pausen og lidt snak om spillet blev det lidt bedre i anden halvleg, og endnu engang var det Jane Nielsen fra COOP der scorede FKBU’ s mål. Denne gang blev det kun til et enkelt, men det var nok til en sejr på 1-0, hvilket også må siges at være fortjent.

2006

Onsdag 31. Maj 17.45
Valby IP
FKBU – PI 2-0

Vores UK’ere har i år formået at grave fem nye spillere frem til unionsholdet, og samtidig også fået stablet en kamp på benene. På trods af de mange debutanter, var FKBU meget spilstyrende i kampen. Der blev vist lovende takter på trods af en meget dårlig bane. De spillede godt sammen, og kom foran 1-0 midt i 1. halvleg, og kort efter blev det 2-0 til FKBUs damer.

Næste gang mange af dem skal i ilden, er i weekenden 24./25. juni på Bornholm.