De udvalgte hold

Det tidligere FKBU Fodbold har gennem mange år haft sine egne udvalgte hold.

Spillerne er håndplukket fra de hold, klubberne deltager med i fodboldturneringen.

Fodboldafdelingen har sine egne talentspejdere – UK-folkene – som er ansvarlige for, at der er spillere til de udvalgte hold, at der er trivsel mellem spillere og ledere, at holdenes spillerudstyr er i orden til kampene – hvert hold har sit eget materiale – samt at der planlægges kampe mod vores samarbejdspartnere hvert år.

UK-folkene ser selv så mange kampe, som det overhovedet er muligt på en sæson.
Men det ville være en fordel, at klubbernes holdledere kan hjælpe os med dette arbejde. Derfor, hvis der er rigtig gode fodboldspillere på klubbens hold, så oplys dette til os – hvis spillerne vel at mærke har lyst til at spille på et af de udvalgte hold – og hvem har ikke lyst til at få en masse spændende oplevelser.

Hvert år spilles der kampe for de udvalgte hold mod DAI, i flg. kategorier:
Oldboys, SuperOldBoys og Veteran. Damesenior har de sidste år spillet mod Lyngby, Blovstrød, Politiet og Hillerød. Herresenior har spillet mod nogle af de københavnske klubber – bl.a. Heimdal og Vigerslev.

I 1997 genoptog vi samarbejdet med Malmø Korpen. Og i 2002, i forbindelse med Malmø Korpens 75 års jubilæum, blev Gøteborg Korpen også indlemmet i samarbejdet. Der blev spillet i Herresenior (Malmø, Gøteborg og FKBU), Damesenior og Oldboys (begge kun mod Malmø) – et samarbejde som desværre stoppede i 2004.

Derudover rejste Herresenior og Oldboys i 2003, til Salzburg, til Eurofestivalen, mens vi i 2007 tog til Aalborg til ECSG (European Company Sports Games, som Eurofestivalen blev omdøbt til) med et Herresenior og et SuperOldBoys hold (+40). I 2009 Var ECSG henlagt til Rovinj i Kroatien, hvor FKBU endnu engang deltog, denne gang med et SuperOldBoys (+40) hold.
I 2011 var vi i Hamburg i dagene 22. – 26. juni, med hele tre hold: Damesenior, Herresenior og SuperOldBoys (+40), hvor det blev til en flot bronzemedalje til damerne.

Turen i 2013 gik til Prag, hvor både et Herresenior- og et SuperOldBoys hold (+40) deltog – begge med stor succes.

Dertil kommer en årlig tur til Aarsballe på Bornholm, hvor vi har deltaget i 2001, 2002, 2005, 2006, 2008, 2009, 2010 og 2013.

UK’erne og Fodboldudvalget forsøger så vidt det er muligt, at finde egnede og interessante stævner rundt omkring.