Cock’s & Cows Cup finaler 2017

oktober 9, 2017

Gult kort kostede dyrt

I Oldboys/SuperOldBoys mødtes Novo Biopharm – som et par dage før finalen, havde vundet mesterskabet i Oldboys for første gang og var i deres tredie finale i træk – og Half Men Half Biscuits, som var i semifinalen i 2014.

Et hurtigt mål efter blot 1 minut og 26 sekunder til Half Men Half Biscuits blev begyndelsen til et langt sejt pres på deres mål resten af halvlegen. Novo Biopharm havde mange forsøg men ind ville bolden ikke. Faktisk skulle vi helt hen til det 11. minut i anden halvleg, før udligningen kom, og da Half Men Half Biscuits kort efter måtte spille med en spille i undertal, pga. en advarsel, fik Novo Biopharm lukket kampen med 2 hurtige mål, samt et mere, da Half Men Half Biscuits netop var blevet fuldtallige. Slutresultat på 5-1 blev sikret i kampens døende sekunder, og Novo Bioharm kunne juble over deres anden titel i tre forsøg, samt at have hjemført the Double i Oldboys – sidst dette sket var i 2010 da Lufthavnens IF vandt The Double.


Vinderne fra Novo Biopharm

Half Men Half Biscuits

Tallene lyver ikke – Revisorerne gjorde det igen

For fjerde år i træk vandt EY pokalfinalen for Herresenior, og for tredie gang på de fire år vandt de også The Double.
For fjerde gang var den en ny modstander i finalen, og det var ikke til at se, at EDC Poul Erik Bech til daglig spiller i en række under EY. Efter knapt 7 minutter kom EY foran, men EDC Poul Erik Bech svarede hurtigt igen, og pressede EY og havde rigeligt med chancer til at få udlignet. Imens afventede EY blot på at de kunne slå tilbage på nogle af de kontra-angreb de havde, men EDC Poul Erik Bech red stormen af og midt i anden halvleg udlignede de og kampen var helt åben igen. Desværre blev et øjebliks uopmærksomhed udslagsgivende fem minutter senere, da EY med et par hurtige træk, fik sendt bolden i nettet til resultatet 2-1.

Vinderne fra EY

EDC Poul Erik Bech