Afdelingsmøde og præmieoverrækkelser

oktober 21, 2022

Fodboldafdelingen indkalder til årets afdelingsmøde og præmieoverrækkelse, fredag den 2. december, kl. 17:30, på Terminalen, Korsdalsvej 111 i Rødovre – lige over for Espelundens Idrætsanlæg.

Fodboldudvalget har haft en del overvejelser omkring daoten for afdelingsmødet i år og er klar over, at det for mange kan være en dato med julefrokoster. Men for at få tingene til at hænge sammen, er dette derfor datoen vi er kommet frem til, som passer ind i vores dagligdag.

Vi arbejder pt. videre på, hvordan selve aftenen kommer til at se ud, da der som mange er klar over, også er VM i fodbold, og dermed også en mulighed for at vi  – ligesom sidste år – kommer til at tilbyde fodbold på storskærm samt selvfølgelig mad og lidt til ganen 🙂

Når vi har fået flere deltaljer på plads, vil vi opdatere denne side – i lighed med sidste år.

 

Hver klub kan højst stille med to stemmeberettigede repræsentanter, men alle til aktiviteten hørende medlemmer er mødeberettigede.

Forslag der ønskes behandlet på mødet, skal være afdelingsformanden skriftligt i hænde senest 4 uger før mødet, dvs. fredag den 4. november.